Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li bio i Kl.ixov konj u konkurenciji?? 😂
Ljudi moji mi cemo u EU uci Limburga mjeseca. A ako nas i ikad prime, bicemo samo neka drzava pridruzeni clan, bez ikakvih prava. A u monetarnoj uniji necemo biti nikad.Nema sanse da ce EU ikad primiti zemlju sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom u punopravno clanstvo.
Stecak nije neandertalac... Bosnjani sa stecka su zivjeli prije 900 godina. Neandertalci su zivjeli prije 300.000 godina.... a sta i ja ocekujem da genocidni zna historiju i ima obrazovanje
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Gdje vam je ljiljan?
Ma samo bukva dolazi u obzir.
volio bi Bogumile sa velkom bosanskom cun0m i izbor 2: Van-zemaljce koji su stvorili Bosnu i svi 9 piramida. Mozda Semira Osmanagica sa Dokovicem i kako bozija energija prolazi kroz njihovo golo tjelo.
Sebilj
Kadaif 😂😂😂
Definitivno stećak. Al ne ovakva ilustracija. Uz svu monumentalnost koju posjeduje, poruke koje šalje, autentičnost koju baštini, može bit kovanica za ponos.
Čuj Sabit humoristični lik. Khkh
8732.
Srebrenica.
Nikola Teslabda zakuhamo sa hrvatima i srbima
Bosanski tornjak
STAVITE PRAZAN NOVCANIK NA KOVANICU
joj kako smo jadni majko moja...
A čevap
Ja sam za Kulinbana
Trebali ste stavit simbol Hrkljuša on bi daleko naj vise imao glasova