Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacelnik Ajnadzic na pocetku rata bio u JNA..prijetio da ce JNA ovo,ono..prijetio njimasšecojalcims..danas on nacelnik..Vikicu sude...poserem vam se na pravdu i patriotiam vas
Ni simbolicne podrske Vikicu,Usarajvo se ukakalo
@bajrobahrija Valjda ratni zlocin treba da se dokaze prvo? Sud ce da radi svoj posao bez obzira na podrsku...Vikic je simbol otpora okupacije Sarajeva...prema tome bi trebalo da bude neke simbolicne podrske ...
@bajrobahrija Kako da ne postoji,mnogi su osudjeni na 20+ godina za ratne zlocine i sluze kazne u Zenici ,Gorazdu....Oricu je Hag sudio kao i Seselju...Slucaj Zulfikar nisam pratila i ne znam o cemu se radi ...Ne moze osoba biti kriva dok se presuda ne izrekne...Optuznica i presuda nije isto.
Ne znam sta se desilo tog dana ,al znam jedno da su svi optuzeni visokopozicionirani sa jakom zaledjinom sem Covcica koji je usput bio balavac za vrijeme rata.al izgleda na njega ce svale svu krivicu ako postoji ,u to sam sigurna.
Novinari su ga vec osudili ha ja.
E Sarajlije kako vas nije stid? Kad je u ratu branio vasa dupeta, valjao je. Gdje ste vi sad kad njemu treba odbrana? Gdje su protesti?