Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma treba Dodika ( VANAGO) samo ignoristai , i ne davati mu medijsku paznju.
Ma njega su Rusi zamjenili, i roknuli starog Dodika. Dobar je iscrpitelj Evropskih energija.... sto rekli, svako malo pomaze.
Niko ga više i ne shvata ozbiljno mrBEEN :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sretan Dan Drzavnosti dodo.... Vidis dodo BiH je trajna a ti i mi smo prolazni, zato uzivaj u ljepotama nase ponosne BiH, koja je trajna, svidjelo se to kome ili ne.
kao da je pozvao govno da ne smrdi..
"Bosna je to, budalo, katkad se savije ali se nikad ne polomi" (Jovan Divjak)
Serem Vam se i na Bosnu, i na Republiku Srpsku i na Hrvatsku, eto Vam vase drzave na, pa se najedite, bagro zatucana! Ako Vam se ratuje i tuce, idite na neko polje pa se pobijte svi, a normalne ljude ostavite na miru da zive!
Komplikovane su ovo rečenice za laktaškog čobana bojim se da on neće ništa skontati šta si ti mislio da kažeš.
Behzad Čirkin??? Kakvo je to ime i prezime? Za prezime sam pomislila da je rusko, a onda vidjeh ime.. Rus nije.. Pitah google za to prezime, pa ni on ne zna... zanimljivo...
taj bi valjda trebao da zamjeni tihica...pa sad pravi karijeru pricajuci o dodiku :))))
Ko će ga znati, sve je moguće.. A vidi ovih dislajkera, umjesto da me upute i zadovolje moju radoznalost, oni pucaju minuse... I ja našla botove da pitam...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dodik je ovde najmanje bitan, ko god je na vlasti sutacija bi bila ista. Postoje Srbi, Bosnjaci i Hrvati, to je cinjenica. Na njima je da odluce da li zele da BIH postoji
Jes,kad bi to tako išlo,BiH nije federalna država a neće nikada ni biti, po dejtonskom ustavu,sve je moguće ukoliko prođe u parlamentu BiH. Sretan dan Državnosti
Da li su cetnici bili delagati na tom ZAVNOBIH-u?
nisu....bilo 99% srba komunista i 1% muslimana i 1% hrvata
Samo ga na IGNORE.
I sta mu onda ostane da prica ??? Ne samo Dodiku nego vecini ovih levata.
e ćirkine mamlaze, to je kao da hitleru kažeš da se odrekne svoje fašističke ideje. međutim razlika između hitlera i dodika je velika. hitler je vjerovao u to što govori (treba uzeti u obzir i činjenicu da je bio lud), dok dodo nema nikakvih drugih ideala izuzev ekonomskog interesa, a priča oko republike srpske mu je idealna da drži ovce na okupu. srbi vole priče oko otadžbine i vjere, na to ih je uvijek lako napaliti.
Ovaj Milorad se ubio za South Parka
Ili Simpsons, samo ga ofarbati žutom ....
Po malo ide na Homera
To nacijonalno je profurano, svi znaju da je novac sada najbitni kao i Dodiku a i njegovim prijateljima Čoviću Izetbegoviću i lagumdžij.
prvo prestat krast,,svi..smjesni su vise postali razvlace tu pricu ko tjesto
Ja pomislio neki rus, kad ono usmrđela balijska džukela!
Rusi su poznati po smradu, a i balkanska im "braca" ne zaostaju.
GENOCIDAŠI se prepali da im i rusi nisu leđa okrenuli!!!! Doći će i to vrijeme, polako kad se Kosovo riješi (a ured je) onda vi iz GENOCIDNE dolazite na red, miran budi jos neko vrijeme!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)