|

Cinizam najgore vrste: Ovako je izgledao predizborni materijal "kupljenog papka" Vojina Mitrovića

Cinizam najgore vrste: Ovako je izgledao predizborni materijal "kupljenog papka" Vojina Mitrovića
26
Piše: G. D.
24.1.2015. u 17:21
62
komentara
26

dijeljenja
Prije nego što je postao nezavisni poslanik, Vojin Mitrović je bio član Narodnog demokratskog pokreta. Nakon što je u javnost procurio audiosnimak na kojem premijerka RS Željka Cvijanović govori o kupovini poslanika u Narodnoj skupštini RS, Vojin Mitrović je, pored Ilije Stevančevića, prepoznat kao jedan od dvojice "kupljenih papaka" o kojima je Cvijanović govorila na spornom snimku.
Foto: Klix.ba Foto: Klix.ba


Ubrzo nakon toga Mitrović je napustio NDP i prešao u nezavisne poslanike. Na konstitutivnoj sjednici NSRS Mitrović je, kao i Stevančević, bio uz skupštinsku većinu koju čini koalicija SNSD-DND-SP. Poslanici opozicionog tabora nekoliko puta su ga u parlamentu RS-a "prozivali" zbog, kako su rekli, nemoralnog presvlačenja stranačke košulje, a sam lider NDP-a, Dragan Čavić, istakao je da mu je Mitrović rekao da ova stranka nije učinila ništa što bi ga natjeralo da je napusti.

Foto: Klix.ba Foto: Klix.ba


Stoga predizborni plakati NDP-a, na kojima se nalazi Vojin Mitrović, danas izgledaju kao cinizam najgore vrste. Blokovi, leci, olovke i platnene kese štampane sa Mitrovićevim likom i imenom, uz moto "Pokret za preokret", danas su razlog gorkog smijeha u štabu NDP-a.

"Sve to dokazuje samo jedno - da je Vojin Mitrović zaista izabrao preokret", rekao je kratko član NDP-a Momčilo Novaković.
Prijavi grešku


Komentari (62)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...