Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne planirajte ga za večeru kuhari haški
vodenicar,Hamza bolestan li si?
@vodenicar2 Ostala je petorka!!! Mozda ce oni otrov za veceru :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Prije par dana cijeli svijet je vidio sa Mladićem da su Bošnjaci najveće žrtve prošlog rata, a ovaj je sa dramom osigurao da to vide opet i da shvate da su Bošnjaci napadnuti sa dvije strane, i dan danas, kao manjina između 10 miliona Srba i 5 miliona Hrvata, Bošnjake kojih ima jedva 2 miliona ovdje napadaju svim sredstvima, bez ikakvog obzira na to da su europske vrijednosti da se manjine čuvaju, a ne pokušavaju zatrati.
10 miliona Srba? Ako ih ima 6 miliona glavu dajem, ukljucujuci ove u Bosni.
Hermann Göring - Nazi Party - Po završetku Drugog svjetskog rata osuđen je za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti na Nürnberškom procesu. Osuđen je na smrt vješanjem, no počinio je samoubojstvo popivši tabletu cijankalija noć prije vješanja kao znak prkosa sudu. Nakon smrti, njegovo tijelo je kremirano.
Jedan zločinac manje.
Ode ujko i ne pozdravi se :-)) Hvala ti do neba Sad će čitav svijet znati da ste činili zločine
https://www.youtube.com/watch?v=-pVSd8Z8ovQ
ovo je ugodno sa korisnim osuđen a ubio se najljepsi scenario
HDZ na celu s Franjom Tudjmanom kriv za zlocine u Bosni !HDZ Hrvatske duzni ste izvinjenje BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA zbog zle politike prema Bosni! Duzni ste zrtvama se izvinjenje. Ne pravite od sebe zrtve jer ste vi odgovorni za podjelu Bosne i Hercegovine zbog zle politike koju i danas jos sprovodite . Ne budite licemjeri ! Budite ljudi ! Ne branite zlocin vec ga osudite
Gering je, takođe, popio otrov iz kapsule, a nedugo nakon toga je umro. Herman Gering je bio drugi čovek nacističke Nemačke.
a de je da se polijes benzinom i upucas ko hitler pogani zlocinac ko hitler...
Hrvatska (tacnije HDZ) nisu teretili Mladica za zlocine pocinjene u Hrvatskoj radi sakrivanja vlastite uloge u svemu. Tako da zrtve u Hrvatskoj su ostale bez pravnog zadovoljenja zrtvovane zbog sulude velikonacinalne i fasisticke ideologije.
istina,lizali se sa srbima ovi ih na kraju izlevatili ...
Kad bolje razmislim nije lose sto se otrovao. Vijest o presudi ce se cuti jos dalje. Hvala ti presudeni zlocince Praljak.
BIO SAM PIJANAAAAACCC. TROVO ZIVOT SVOOOOJJJJ .......zz.c
zalio rakijom što ostaje na zapadu
nebi me iznenadilo da je namjestaljka i da pobjegne iz bolnice
Je oli se iko upitao da li mozda folira? Trebalo je sacekati malo pa to provjeriti.
Kada ne znaju naši mediji napisati kako treba, onda to znaju strani... Bosanski Hrvat Praljak