Komentari (383)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da nam ovaj kriminalac govori o demokratiji, lopovluku ili o bilo čemu?!!
Mason, narkodiler i Srpski igrač! Ponovo je izbor pao na "Teutu“, ali ovaj put je Radončić kupio apartman od 351 kvadratni metar, također sa garažnim mjestom. Vlasnik Nathaniel Rotschild, istaknuti član najpoznatije bankarske porodice u svijetu, ustupio je ovu nekretninu Radončiću za skoro 4,2 miliona KM.
Bice on svoj igrac najprije.
Haj malo istrazite Bakirovo bogatstvo ?? Pa da vidimo.. a Radoncic je jedan veliki gigant !
natako ti gigant kevu
I ti prozivas Bakira ,nisi nimalo bolji od njega
ako nekog intresuje kako se peru pare...e ovako se peru pare
@crnitaki...aj ne rise
zakljucak price, nemojte se zeniti!! :P
Тешка времена за БиХ а и овај је (још) тежи лик ... Берзански родољуби су на свим странама исти ко јаје јајету!
Mafijas koji je opljackao SDA, Bosnu i Bosanski narod ! Treba ga pod hitno procesuirat.
https://www.youtube.com/watch?v=4_FJi4tkw8Q&t=2s
Koliko je posten lik mu se deformisao, pa lici na pacova.
Ma nije kriminalac, jok, posten insan.
bosnjo koji glasa za radoncica stekao imovinu vrijednu vise od 11 km
Interesantno da nijesu navedene ,,Tabutt daske,,koje takodje posjeduje,a kada se pokrije sa njima sve mu je ovo djaba..Treba covjeku neko da objasni koliko traje ljudski zivot mozda je u zabludi..
Nevezano za ovaj tekst i Radončića ali sam uvjeren da ovaj CIN finansira SDA ili neko blizak SDA. Znam da zvuči nevjerovatno ali sam siguran da nisu baš tako objektivni kako se prikazuju. Dok recimo Žurnal naginje ka SDP-u...
Fiktivni razvod radi finansijskih malverzacija.
Rastavi se i ti pa postani multimilioner.
@Oskarovac , Hehehe, pa nije on razvodom postao milioner, nego mu je razvod trebao zbog sukoba interesa kad je postao ministar. Razvodom mu je Azra postala fiktivna milionerka. A ja da se ne daj Boze razvedem, i ono malo sto imamo bi se samo upolovilo. Neka hvala, bolje hairli i sretan nemilionski brak nego da me pljuju po portalima kao Šćepu. ;)
Da ima zemlje samo mu spucati porez na to i kraj price.
ode radon plaza