Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek koji se predstavlja kao socijalista i koji nam kao pravi drzavu za covjeka je davno izgubio dodir sa realnoscu i nacinom zivota jednog prosjecnog građanina ove zemlje. #ujedinjeni u kriminalu!! Zlatko Lagumdžija, primanja: 4.782 KM (mjesečna plata u MVP BiH), 1.000 KM (plata supružnika, Amina Lagumdžija), 56.000 KM (konsultantske usluge u BiH i inostranstvu). Nekretnine: gradilište, kuća sa zemljištem, kuća sa dvorištem, poslovni prostor sa dvije garaže (500.000 KM, vlasništvo Amine Lagumdžija), parking (vlasništvo Amine Lagumdžija), stan od 149 m2, vikendica sa zemljištem, stambeni prostor sa dva parkinga, stan od 70 m2. Vlasništvo nad kompanijama: M.P.M PLUS d.o.o Sarajevo (vlasništvo Amine Lagumdžija), ARS CREATIVA d.o.o Sarajevo (vlasništvo Amine Lagumdžija). Ušteđevina: 145.000 EURA (ušteđevina i vrijedonosni papiri), 195.000 EURA (oročeni ***zit za školovanje djece), 10.000 KM (devizna štednja).
i ja sad to gledam. Sve se nema, a njegov punac slučajni milijunaš sa 350 KM penzije.
Dok je Bakir lagao na 60min o Harisu Silajdžiću i drugima , njegov Zlatko milione zgrćo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...ma to su im zavidni glasači podmetnuli :)
Bakir Izetbegović, primanja: 5.599 KM (mjesečna plata u Predsjedništvu BiH), 5.128 KM (plata supružnika, Sebija Izetbegović), 15.000 KM (godišnji honorar Bakira Izetbegovića), 24.153 KM (godišnji honorar Sebije Izetbegović za 2014. godinu), 16.132 KM (godišnji honorar Sebije Izetbegović za 2010. godinu). Nekretnine: apartman (100.000 KM, vlasništvo Sebije Izetbegović), garaža (vlasništvo Sebije Izetbegović), ostava (vlasništvo Sebije Izetbegović), zemljište na Koševu (60.000 KM, vlasništvo Bakira Izetbegovića), kuća (125.000 KM, vlasništvo Bakira Izetbegovića). Vozila: automobil (20.000 KM, vlasništvo Bakira Izetbegovića), automobil (50.000 KM, vlasništvo Sebije Izetbegović).
A gledaj molim te kako su računi izostavljeni i vile. Pa Bakire ako si to prepisao na neko drugo ime, ne znači da nisi ti to gradio od narodnog novca.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
POGLEDAJ I `MAL´ ME SRCE NE TREFI!! DRAGI BOŽE PO OVOME ŠTO SAM VIDJELA KOLIKO POLITIČARI FEDERACIJE IMAJU BOGATSTVA, KOJE JE STEČENO POSLIJE RATA POZLILO MIJE JE. NE. NIKAKO MI NIJE DOBRO, A OVO JE SAMO ONO ŠTO SU KAO PRIJAVILI A SVE OSTALO..... BOŽE PA OVI LJDI IDU U DŽAMIJE, KLANJAJU, VJERUJU U BOGA, NE TREBALO IM DAJ BOŽE DA SVI OVI KOJI SU SE OVAKO BEZOBRAZNO NAGRABILI A NAS OSTAVILI DA NEMAMO HLJEBA, DABOGDA SE O SEBI ZABAVILI. HARAM IM BILO, VIŠE NI JEDNOG NE ŽELIM NI ČUTI NI VIDJETI, NELJUDI, PORED OVOGA KOLIKO SU SE OBOGATILI PA NIJE NI ČUDO DA IM BOSANSKOHERCEGOVAČA SIROTINJA IDE NA ŽIVCE. BOŽE DAJ DA SE O SEBI ZABAVE!! MOLIM TI SE.
Koja smo mi retardirana drzava. Neko kaze da nema Boga i nakelji se par miliona komentara. Gay parada u BG i duplo vise. A na ovakve vijesti o slici lopova koji nam vladaju, jedva stotinjak.... Mah, bolje i ne treba da bude...
SADA KADA SAM OVO VIDJELA, KADA SAM VIDJELA KAKO HIJENE KOJE NAM VODE ZEMLJU 20 GODINA OTIMAJU IZ NAŠIH USTA I OVAKO SRAMNO SE BOGATE, PA OVOLIKO BOGATSTVO HALO NARODE, NIJE MI DOBRO, SADA NEKA PRIČA I MISLI ŠTA GOD KO HOĆE I ŽELI, ALI TVRDIM DA NEMA BOGA!!!! DA IMA BOGA, ZAR BI DOZVOLIO DA HIJENE IMAJU PREKO SVAKE MJERE, IMAJU TOLIKO DA SU OBEZBIJEDILI ROĐAKE ZA NAREDNIH 150 GODINA, DA NI JEDAN NE MORA NIŠTA DA RADI A DA ŽIVI KRALJEVSKI A DA JA SA 40 GODINA RADNOG STAŽA IMAM BIJEDU OD PENZIJE SA KOJOM KAKO GOD OKRENEM OD DANA PRIMITKA NE MOGU ŽIVJETI DUŽE OD 10-15 DANA, JA GLADUJEM, A DA BOG DOZVOLI DA SVI POBROJANI POLITIČARI KOJE SAM VIDJELA IMAJU NEZAMISLIVO BOGATSTVO, NE DEFINITIVNO BOGA NEMA!!!
Politicari treba da zahvale ovim levatima jer ih prikazuju kao "siromasne".80% ovih politicara ima najmanje 5x vise imovine nego sto su oni "otkrili"
I u Zimbabveu bi lik koji barata s 200 miliona u fukara zemlji na su letio a ovdje je normala.dok god radoncica u kp dom zenica ne smjeste nema ovdje ni d od drzave
STARA SAM I PRIRODNO NEĆU ŽIVJETI JOŠ DUGO. JEDINO, AKO BRZO UMREM, BIT ĆE MI ŽAO ŠTO NEĆU MOŽI VIDJETI TRENUTAK KADA SIROTINJA U OVOJ ZEMLJI POLUDI, DOĆI ĆE TAJ DAN, A ONDA. ONDA. ONDA MNOGIMA NE BI POŽELJELA BITI U KOŽI, A NEKA SE BOGATE, STOKA............NIČIJA NIJE DO ZORE. ISTINA BOSANCI SU PRIRODNO GLUPI ALI KADA NJIMA DOGORI ONDA MNOGI NEĆE STIĆI NI DA UKAPIRAJU ŠTA IH JE SNAŠLO ALI MI IH NIMALO NEĆE BITI ŽAO...... FUJ, FUJ, FUJ ČOVJEČE, FUJ FUJ ŽIVOTINJA JE ZATEBE BLAGO
Dzaba sto sve ovo znamo. Znali smo i prije, dovoljno mi je da u Bare u Mostaru odem da vidim Covicevu vilu. Besramno kradu sve pred ocima nam, a mi nista. Ovi politcari lopovi iz susjednih nam drzava barem svima oci mazu, imaju toliko stida da lazu, ovi nasi ni to. Zasto da se trude skrivat kad smo ovce svi do jednog. Nemamo za kave, ali svejedno sutimo. Suti trpi, bit ce bolje. I treba nam ovako
Jedini političar koji je imao više para nego kad je izašao iz politike je gospodin Haris Silajdzic..
radoncic: "Pominje se kao član organizovane kriminalne grupe koja je naručila i platila ubistvo Ramioza Delalića. U septembru 2014. godine Opštinski sud u Prištini je potvrdio optužnicu. " HAHAHA ma daaaj
http://www.imovinapoliticara.cin.ba/profil.php?profil=119 pa vi glasajte za fahrudina.
Ovi podaci su tek vrsak sante leda. Mene jedino tjesi sto je u jednom zivotnom trenutku i Sanader bio bahat i samouvjeren. Bas kao sto su danas Lagumdzija, Dodik, Izetbegovic....
Glasacu ja opet za vas , volim kad me boli👳
tesko nama sa krugom udrzenih lopova u vlasti
Zivot mi je otisao do vraga.....
evo penis becirevic prijavljen kao docent na tuzlanskom univerzitetu i od 2010. prima 2888 KM a nikad nije radio kao profesor nego lagumdzija licno naredio tz dekanu da stavi rumenigea na platnu listu i da mu daje kes. isti profesor kao i vlasnik lagumdzija sto je. dabogda od tih para najmilije ukopao !!!
Sve sam pazljivo pregledao, i zakljucio sam da su Radoncici, Covic i Dodik buduci robijasi, kao sto su npr. Miskovic u Srbiji i Sanader u Hrvatskoj. Lagumdzija je prefrigan, pa bi se mogao izvuci.
Sve sam pazljivo pregledao, i zakljucio sam da su Radoncici, Covic i Dodik buduci robijasi, kao sto su npr. Miskovic u Srbiji i Sanader u Hrvatskoj. Lagumdzija je prefrigan, pa bi se mogao izvuci.
Treba vremena za pregledati sve, ali pregledajte prije nego sto glasate. Poslije od kukanja nema koristi