Hrvatska raspisala potjernicu
0
Čim napusti BiH, Niko Lozančić biće uhapšen
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jokkk!!! Pa gdje će ostati u BiH??? Ovdje su Hrvati ugroženi!!!
Bravo za Federalnu vladu BiH !!
A jes vala pajdo,dosta su nam i davali ovi iz Hrvatske.Sad kad nam zavrnu pipu bit ćemo još više ugroženi.Nije pošteno,ja sam ugrožen,u.g.r.o.ž.e.n.
Sve kriminalce u zatvor! Zvali se oni Niko, Ejub, Bakir ili kako već.
Ma nisam to ja .....to su me oni muslimani natjerali !!!!! @HR doci ce i oni na red ako bog da.......:)))))
Bošnje nek se bolje pozabave s onim što im je izmuzao Ganići, Bičakćić i ostala fela. Bolje nek istraže ko je i gdje napravio kakvu vilu, školovao dijete u Americi, \"uspješno\" privatizirao kakvu državnu firmu od državnih para. Bolje nek se time pozabave. Eno nek pogledaju u HR šta se događa, nek ne misle da su oni išta pošteniji, dapače...
Pa nek dode kod nas,dobio je letak
Vidi mu okica.
Moze se komotno prikljuciti onim vehabijama u Gornjoj Maoci.
@cargo Ma znamo mi ko su i sta su Gani, Hare i kompanija i da je vise nego tih 10 milijardi, nije to sporno nikada bilo. Mi se nikada nismo bojali da ih prozovemo javno na ulici, TV-u i u novinama. Ali vama nije problem sto je Lozo los, vec sto ga otkrise, a vi se kleli u njega. E sad kad je matica rekla da Lozo ne valja, morate se posuti pepelom i osuti drvlje i kamenje na jadnog milicajca.
Niko je sada pravi Bosanac i Hercegovac jer nikuda iz BiH ne moze
a sto se tice Lozancica , treba ga skratit za obe ruke i zdravo...onda nece moc vise musti nista..moce ga samo dudlat
@Pipo: hahahahaha @ Hakrep : sine de ti pij lexaurin 3x2 po potrebi Trodon da se ne budis boga ti ....
@Mojne ba a gdje je 5-10 milijardi koliko li vec , ne znate ni vi sami..sto dodjose Bosnjacima..ko li to pokupi?? to bi trebali znat Ganic i Silajdjic
@Mojne ba ...i pred sudom.