Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lažete lopovi! Ucjenjujete narod redukcijama da bi dobili povećanje cijena!
@Muamera Srna, direktorica Vodovoda, kaže kako troškove gubitka vode snosi preduzeće na čijem je čelu, a ne građani. No, ukoliko nemaju vode, građani su također na gubitku. draga gospođo, to je javno preduzeće i ako ono snosi troškove, to je opet novac građana, a to što vi imate viška uposlenika zato što radi po 5-6 radnika iz iste porodice nisu krivi građani
ma koliko ste samo dobri na ovim redukcijama sto vrsite, koliko ste do sad para na tome samo uzeli od naroda mogli ste zlatne cijevi postaviti i jos da vam ostane LOPOVI JEDNI ako se vec vadite na to da su cijevi stare... sto onda ne zatvarate vodu i onim lopovima iz SDA Bakiru i kompaniji njegovoj...
koliki će vam biti bajramluk vodovodžije, 99% zaposlenih u \"običnim firmama i ne znaju šta je to
VODA TEČE DANIMA IZ PUKNUTIH CIJEVI NIKO IH NE POPRAVLJA I TO SU GUBICI O KOJIM PRIČAJU A KEROVI ZNAJU SVAKE GODINE SEBI DATI REGRES OD PREKO 800 KM , PLATE DOBRE A FIRMA U GUBICIMA DO BOLA , A KOLKO VODE FALI - VIDI SE DA SU POČELI PRATI I CESTE I TO ISTOM ONOM VODOM KOJA SE I PIJE
Imaš zanat i imaš 700 KM bez minulog staža + topli obrok, + regres. Profesori koji su završili fakultete VSS imaju plaće od 700 do 900 KM. Koji je tvoj posao u nočnoj smjeni??? Vjerovatno gledate kablovsku i malo drijemate.
Mamicu vam lopovsku, na sta ste spiskali dosadasnje pare i donacije. gdje su pare građana i gdje je voda. Inace sam protiv huliganstva i nasilja al zbog vaseg javasluka trebamo se svi dignuti i otjerati bagru. dosta je bilo vaseg bezobrazluka.
Državna firma=Alajbegova slama. Koja se god politička stranka uhvati takve firme, zapošljavaće svoje ljude, a gubici će se gomilati, a infrastruktura se neće obnavljati. Samo privatizacija, pa realne ekonomske cijene.
Gmoney seljacino kolika je plata u vodovodu odakle ti znas imam 700 maraka i to sa nocnim smjenama kvalifikacija vk
hocete vode dzabe ee nema nije to selo koliko para toliko i muzike nebi da svoje selo ni za sarajevo i zelju zajedno a ni izvor iz livade iz kojeg bistra voda tece pa kada zima dode i pocne iz susare da se dimi a miris suha mesa se siri selom a doduse i gospoda u gradu ima sta mirisati bice smoga ko sunca u avgustu ali nevoli svak isto pa neka mirise ko sta voli
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Kraljevina Bosna je jedna od najmlađih kraljevina na Renesansnim Kraljevstvima. Naša Kraljevina trenutno ima nešto više od 300 stanovnika i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igrača. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlučujete kojim će putem ići vaš lik. Moguće profesije su krojač, mesar, kovač, mlinar, pekar, stolar. Također možete biti gradonačelnik, svećenik, general, ban, čak i kralj. Možete ići drugim putem i biti lutalica, pljačkas ili samo obični građanin koji voli doći u krčmu i opustiti se uz pivo. Možete se oženiti/udati i osnovati svoju porodicu. Pridružite nam se i zabavite. Možda vam se igra na početku učini teška, ali već na početku ćete dobiti poruku od ličnog mentora koji će vam pomoći da shvatite igru.
Taj sam, samo ocito ti je mozak malo zakrzljao pa ne kontas stvari. Nije bila prozivka na vjerskoj osnovi, vec je bila upucena nacio-politicarima kojih ima i sa jedne i druge strane. Kad smo vec kod fasizma ocito nemas pojma iz istorije BABO NACIJE je bio DRUG TITO, a on se bas ne vodi kao fasista. Jedino da nema kakva nova istorija ubacene u tvoju glavu bas od ovakvih politicara. SLAZEM SE SA TOBOM------SMRT FASIZMU, SLOBODA NORMALNOM NARODU..
jutros u 7 sati pukla cijev na dva mjesta na Stupu 2,isteklo je jezero vode,niko ne dolazi da popravi,a ovdje pricaju racionalno koristite vodu... ccc
mislis prihvatice 24% pod svoje okrilje hihihihihihihih
Naplata vode u stambenim zgradama je CISTA PLAJCKA VODOVODA. Porodica od 4 clana ne potrosi vode koliko oni obracunavaju u zgradama po jednom clanu. Za lijeka mu trebalo!!
Na koje mislis nelegalne prikljuceke??? Naselje u kojem zive moji ima STATUS \"BESPRAVNI POTROSAC\", sve dozvole uredu, cak dosli radnici iz vodovoda i prikljucili vodu i naravno DEBELO NAPLATILI. Racuni uredno dolaze i uredno se placaju, ali i dalje bespravni potrosac. Cak se placa i kanalizacija, koju su ljudi sami radili i finansirali I TO UREDNO NAPLACUJU!!!
e cuj nije ljudski faktor, a gubici 70%, pa je li on stvarno misli da smo toliko glupi??? Da nije mozda cijevni faktor, ocito je do cijevi, bas su bezobrazne te cijevi.