Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U IME UZP-GENOCIDNE KOALICIJE: ATIF DUDAKOVIĆ JE KRIV ŠTO JE ODBRANIO BIHAĆKI OKRUG I ŠTO NIJE DOZVOLIO DA SE GENOCIDNA GAMAD IŽIVLJAVA KAO U SREBRENICI!
A cuj SELMO hahahaha koliko ovih sljeglja ima
Sta ima cikotic pricat nije rata vidio ocima.
Sposoban samo za lopovluk.
SDA je isplanirano odobrila hapšenje Atifa jer im odgovara sada pred izbore se podižu tenzije da bi dobili glasove,jer su tobože Bošnjaci ugroženi a oni ih tobože štite..providni su...Sve je urađeno po dogovoru, i svima odgovara da se Atif Dudaković uhapsi pred izbore..
Što ga niste zaštitili SDA mafijo!?
Pokušaj izjednačavanja žrtve sa agresorom, nikad u tome nećete uspjeti neprijatelji Bosne!
Spekulise :-) hapse 1 covjeka korpusa komplet oficirski kadar ccccc. Dobro su informisani Bosnjaci prvaci koji bi trebali zastititi interese drzave i naroda. Izgubili ste zbog losih kadrova koje ste zaposljavali nemilice sve znacajne institucije, agencije, sluzbe sigurnosti i sad osluskujte gdje se sta spekulise ...
Cikoticu ovo je doslo do maksimuma nesposobnodt SDA kadrova sa aksam skolama na vrlo bitnim mjestima po sistem i poredak ove zemlje.Dojucerasnji kozojebi i uhljebi sa vrlo upitnim psihomentalnim sposobnostima od samog Bakira pa nanize su dopustili hapsenje najvecih rodoljuba i patriota ove zemlje.SRAM I STID VAS BILO SVE DO JEDNOG!!!
SDA izdajnike na lomace
Ja sam Dudakovic Atif kazu da sam mumin No sada kada me hapse ja svoje gace punim Kmek Bosnjaka svuda oko sebe cujem Svoju sudbu gorku neprestano pljujem Kurcismo se mnogo zato sada kmecimo Ka svinje pred svinjokolj neprestano jecimo
SDA LPOVI POKUSAVAJU DA SE PAVDAJU BAS OFIRNOO...KRIVI STE
Ih, kad je to Hamsina Jetrva meni pricala
I ja kontam tuziti komsinicu ja iscem a ona ne da!:)))
Aj sačekaću da vidimo reakciju naše stranke, ako je bude ikako 😁😁
CIKOTIĆ JE NA POČETKU RATA GRANATIRAO ĐŽAMIJE PO SARAJEVU, KO ĆE NJEGA HAPSITI ! ! ! ! !
Ti!:))))))