Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da prekinemo svaki oblik saradnje, ovaj unapredjuje
Tipicna prica SDA bota
Cikotić da ponese tefter i zapiše šta mu gazda iz Beograda poručuje - da ne bi bilo šutiranja tallibanske SDA guze nestašne. U SREBRENICI NIJE BIO GENOCID.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sandžallija SDAovac je najgora kombinacija po Bosnu i Hercegovinu.
Pu, ljudska bijedo, šta ćeš ti s njim potpisivati. Pita ko je napao Vučića u Srebrenici, znaš da je to iscenirano, da su ga oni napali. Reci mu pizdo, i ti to znaš. Šta potpisuješ budalo kad te ne jebu ni 1 %.
Hahahaha ovo je smijesno da nemoze smjesnije,sjedi s Vulinom,e koja je SDA ulizica to nema nigdje.Inzko je po meni pogrijesio sto nije smjenio sve politicare s kriminalnom prosloscu,pa tek onda zakon o negiranju ratnih zlocinaca,ovako je preskocio stepenice i nece ici dalje.
Aj neserite ,mora drzavni ministar potpisat nece valjda dimljacar iz rs da predstavlja drzavu na svojoj teritoriji.Bosna je i Zvornik i Prjedor itd
Dva sexy idiotta!
Razlika izmedju Selme i Lukaca je u broju likvidiranih zarobljenika...Smradovi i pyzde ostre kujac na zarobljenicima.Sve je to ista marva!Cim to prije skontas CITAOCE, bude ti nafakali dan.Mic po Mic Poljine! 2014-2021! Ispravimo kicme!
ides mu na noge u Zvorinik, uzas
Razmislimo kome odgovara ovaj zlocinac!? Od svih koji to nisu, bas ovog debila da izabere neko!!? Ovo je kao sto je u RS-u onaj murijas sto samara po skupstinama.Nikakve razlike! KOME PASE SEXI ZLOCINAC?!?
I Selmu i Lukaca u APS! Mic po Mic!
Selmo, osamari ga kad ga vidis ,ako nista ono politicki.
Ne shvatate koliko je sporazuma potpisano o suradnji između zemalja u regiji, ova prepucavanja su cisto sprdancija.
Samo ga pljuni kad ga vidis. Ili idi s njim u Srbiju.
Crkoticu sta bi s Rvatima iz Bugojna?
Oni sve blokiraju a sda potpisiva
Idi Selmo izvrsi samoubojstvo i nemoj nas vise sramotit
Dva kretena na sastanku, ovaj Selmo kommanijak po ministarstvu zene gleda i napada.
Spermu treba u ćorku