Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je smtni neprijatelj Bosne! Takve kokosare i lopove majka nije rodila.
Za te pare mogli ste zbrinuti 40 000 migranata a ima ih nesto manje od 10 000, a ionako nismo nista zacudeni jer je to vasa uobicajena korumpirana praksa.
@Samosabur najmanji neprijatelj od tri neprijatelja,trebas imati u vidu da pare koje je EU poslala su pokradene izmedju tri stranke,a snsd uz saradnju sa srbijom gura migrante u federaciju sa tacno odredjenom namjerom da destabilizuje federaciju,hdz stoji po strani kao i obicno i kupi kajmak,ko najvise trpi bosanski muslimani i slijepci!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ko izdaje prostore u Bihaću i Velikoj Kladuši, Biru i Miral, IOM-U !? Vlasnik Robota, a ko je taj lik, čiji je zet, svi dobro znamo. Samo za Biru, na mjesečnoj bazi ubire 63.000 eura čistih para, sve režije plaćene, nema radnika, nema poreza, ništa !! Pa kako će našim vladajućim strukturama biti interes ublažavanje ili prestanak migrantske krize !? Dobro je dok traje, samo udri !!
@Last Mohican suti i trpi..nemamo mi tu care moj nikakvog uticaja
@DrzavaTZ ma znam ja to, ali bude čovjeku krivo kada te ovakvi likovi ko ovaj Selmo prave budalom, a nije pročitao dalje od Vesele sveske !! Sad on kao dobio informaciju o tim parama !? Kao do sad to nisu znali? Pa šta rade cijelo vrijeme nego gledaju kako će što više izvući sebi koristi od tih para, bez obzira što to ide preko naših leđa !? Niko qurtzem do sad mrdno nije, a još zaje3avaju narod....
Ovi komentari su neka mala utjeha sto se pise .da bar mogu stici do ociju takvi sto su krivi za desavanje o migranata. Da se bar malo posrame .Lopov nema srama ni obraza zati se i radi u bih to sto se radi.DRZAVA MAFIJE .NISTA DRUGO.
Diplomatic6...... "" Komunjare"" ali baš svi od reya su gospoda bili za ove današnje kriminalce, nacionaliste, mafijaše... Sve, su dali narodu, stanove, fabrike, poslove, liječenje pa i vani džabno, studiranje džabno studiraj dok ne završiš, na more djecu džabno itd itd a ti frtalj namaži margarina i hvali lopove i mrzi ljude pa se ubi kad si jadan
Diplomatic6 i slični..... Džaba palamudite svoje nacionalističke, seljačke rezone... Ili vas plaćaju imi ste zaostali i glupi
Cuj „rekli su mi ...“ Pa valjda imas sve podatke, ako si ministar, drot, imas veze, itd. Sta ce tebi ko sta da govori?!
Iznajmljivanje prostora (Objekat Bira u vlasnistvu visokog clana SDA), plate (uposlenici vecinom clanovi SDA), hrana iz Bingo-a (lanac u vlasnistvu porodice iz SDA). Uvezano do kraja
Zemlja apsurda! BiH je jedina zemlja u svijetu čiji turistički radnici nose plave uniforme, pendreke, pištolje i hapse sexy strane turiste koji troše novac u našoj zemlji.
Vlasnik sedre kod Bihaca mjesecu naknadu prima preko 60000KM Tako i Bira, Miral j ostali.... Radnici( nasi) u IOM imaju po 3000 4000KM platu... A mi koji zivimo tu trpimo migrante i iom i sva ostala govna!
hajd' nek' su ti rekli.........
Sve je to nakako sexy,mnogi svršavaju na lovu.
Opet ista priča, IOM u suradnji sa lokalnim moćnicima pere pare, a rezultati nikakvi. Ali pošto su ove šeme u BiH davno dobro razrađene, nikome od ovih koji su u mreži podjele para nije u interesu da se problem riješi. Najbolje je u Bihaću, gradonačelnik uporno "stvara uslove za prihvat novog broja migranata", žrtvujući i grad i stanovnike zarad sitnog ćara.
70 miliona otišlo u vjetar, a 10.000 razbojnika svaki dan skače po nama i našoj djeci.
EU toliko, a drugi donatori? Nema milion migranata. Kontejneri nisu preskupi. Brzo napraviti kampove ( za ljude a ne za pse ). Brze pukne ko spava vani. Oformiti edukaciju u kampovima: - Ako napravis izgred, ides u zatvor a ne u Evropu. - Ne provociraj domace stanovnistvo dobacivanjem njihovom zenskinju, Itd. Doduse, ne znam jel ostalo para za takvo nesto!
Pa hdz drzi finansije, a sda migrante, haha...
zato ih neki i hoce tu da bi mogli u tom haosu hapati pare...praksa ostala od rata i ratnih donacija..."tesko" je pronaci lopova u prici
SAMO 10% POSTO!!!! LOPOVA!!! RATNIH PROFITERA!!! MAFIJASA!!! IZDAJNIKA!!! DRŽE SVE KONCE U BIH!!!!