Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo!!
hocel SDP opet podrzat grujcica?
@ko ce sad opet iz Niša za Srebrenicu potezati al crvena je u igri hajde bgt
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I onda se cude zasto Hrvati ne zele ovakvu BiH(slucaj Mostar) ili Srbi (Srebrenica,fiktivne prijave Ko i u Mostaru)....
Za ove koji nisu iz Sarajeva. Bila jedna kafana na čaršiji zvala ase Drina, pored usluga pića tu su radile i radnice najstarijeg zanata na svijetu. Ubavka bila glavna i imala malog sina mali bio simpatičan, kad bi ga upitali ko mu je tata dogovorio bi neko iz Drine. I mi ga prozvasmo Drinski. Mali bio pravi jugosloven imo albanske Bošnjačke hrvatske romske i srbske krvi.
Šta kaže Ubavkin mali na ovo.
Tako i treba ko je pošten ne boji se kontrole.
A sto izgledaju nenaspavano
U Mostaru isto možete poništiti. Nije moguće da je HDZ dobio više glasova nego prije a SDA manje nego prije
vaznija vijest od ove je da smo dobili selektora!
Gipsy Jerinic na aparatima
Grujicic i tabakovic u ring pa kome obojci kome opanci
I onda kažu nije dobro kad imaš svoje ljude u CIK-u. Ma ja bi poništio gdje su god SNSD i HDZ pobjedile i ponavljo opet i opet sve dok ne pobjedi neko drugi, ako more SDA, ako ne more onda oni Šarović i naš Komšić.
Veca banana drzava od africkih
Sve to nabrajano je bilo i u mostaru cak i famlijarno otac zaduzen za odobravanje a kcerka na SDA listi pa ne vidi da ste ih ponistili vec ste ih zakljucali kad se klupko pocelo odmotavati
@Jastadasta Najbolje bi bilo poništiti i Mostar..mogu samo zamisliti šta je sve HDZ radio tamo, al nema ko da se žali..da ne govorimo o hiljadama glasova poštom koje su dobili
normalno kad smo prije svega mi nepravilni 😁
Evo prilike da sve oči budu usmjerene na regularnost izbora, da se uoče nepravilnosti i da se vide razmjere krađe na proteklim izborima. Naročito u Doboju!
Nije im taj dan sunce zasjalo.