Komentari (338)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači etničko čišćenje je legalizovano
@HKG nije legalizirano nego se koristi zadnji popis. Kakve on veze ima sa etničkim čišćenjem to nitko normalan ne zna
pa jeste bilo ga je i u Bosni odakle vašim Osmanima odgovara da nema Hrvata ali da ipak neki Fiktini Hrvat sjedi, aj ne serite ovo je realna slika.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Logicno...kakvi ankesi o povratnicima, tko se nije vratio 30god., nece nikad i to je svima jasno...ne moze prisilit "nove" Sarajlije i Mostarce da se vrate, a di cete nekog iz Svicarske ili Svedske? Ne lazite se bezveze
@Decepticon89 etničko čišćenje! Silovanja, ubistva!Stotine masovnih grobnica!Protjerivanja uz otimanje imovine!Srušene bogomolje!Uništene fabrike!Genocid!Udruženi zločinački poduhvat!Nasilno etnički čista naselja!Hiljade nestalih!Nikad provedene odluke o vraćanju na posao protjeranih!Nikad provedene odluke o zastupljenosti drugih u ustanovama!Uzimanje popisa 91 je bar garancija da u mjestima da ima bar minimum zastupnika koji će uraditi bar nešto da se neko vrati!
Presudio je i u predmetu Ljubic i u ostalih 30 neprovedenih presuda, pa eto vidis da Ustav ipa nije iznad svega! Nemoj mi te mantre prodavat, svi selektivno uzimaju sto im odgovara
ma kakvi ba domovi naroda?kad je zadnja sjednica bila "doma naroda F BiH" kad ste sta prenijeli s tih sjednica, ne samo vi nego bilo koji medij? ti "domovi naroda" su mi nekako skroz tajanstveni... niko ne zna sta se tamo desava i o cemu oni razgovaraju, o cemu dogovaraju i sl. ja se ne sjecam kada sam negdje cuo da su oni nesto korisno uradili za drzavu, cujem s vremena n vrijeme kako je neki zakon (lihvarski naravno) proso na "domu naroda"
ma kakvi ba domovi naroda? vi te zivotinje da ne kazem, ljude, nazivate narodom?
CIK će vrlo brzo ciknuti na ajfelovom mostu!
Kako Protektor kaže!!!
Za primjenu popisa 2013 glasovalo je 5 za i 2 protiv, za primjenu popisa 1991 glasovalo je 3 za i 4 protiv. To znači da je jedan biser iz CIK-a glasovao i za jednu i drugu odluku
Evo pa se dogovorite: https://en.wikipedia.org/wiki/File:Bosnia_Herzegovina_Ethnic_2013.png https://en.wikipedia.org/wiki/File:Bosnia_dot_map_100_people_per_dot.png https://en.wikipedia.org/wiki/File:BiH_population_density_map_2013_by_municipalities.png
Kako je CIK primjenio popis iz 2013 za popunu Doma naroda FBiH, isto tako treba popis primjeniti i na državnu službu , agencije i javna preduzeća i da struktura zaposlenih bude prema ovom popisu, a ne da sada imamo preko 35% zaposlenih hrvata na federalnom nivou, od ministarstava, organa, javnih ustanova, zavoda, agencija i javnih preduzeća.
Nece vam ovo proci fasisti
Protiv popisa doma naroda FBIH (a ne BIH) protiv su SDP, SDA, DF, NS, a vidim sad i da je Kristo ispred HDZ-a izjavila da je ova odlukom nezadovoljna ???? Pa to je prakticna kompletna politicka scena u FBIH, ne znam ko je jos bitan ostao. Pa ko onda uopste stoji iza ove odluke CIK-a?
haparata imam pojeftino..
Pročitajte novelu Ive Andrića, "Priča o vezirovom slonu" i sve će vam se samo kazati.
Irena kuja Hadziabdic je došla u CIK preko Scepe Radoice. Ovako se Scepo sveti Bošnjacima sto je izgubio izbore,a udovoljava svom jaranu Covicu.Doduse,nije isključeno da je i plaćena. Nije ona dzaba isla u Rusiju.Sutra joj valja proći Ferhadijom, kučka.
Pa jel' ovo odgovara Scepi ili SDA? Pogani SDA botu, za hljeba vam svima trebalo pogani jedna!
Pa sda podrzala izbor ovog petrica na nagovor covica znaci krivac je iz trezora.
U okove staviti gospodina petrića braka
*branka
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club