Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve to ponistite ..go papak do papka na listama...
Za koga glasa preko 5000 umrlih ove godine?
kakvi ba umrli, sta lupate neznalice.... mogu glasati kada bi odbori glas. bili jednoatranacki i bez posmatraca... jedino tako... nije to problem, problem je sto ljudi nece da se ukljuce i da galsaju, da budu aktivni za izbore, da posteni udju u bir.odbore, posmatrace i nadziru proces glasovanja ... tako se mijenja svijest id olazi do promjena a ne supljiranjem po portalima...
@1dis Nisam se dobro odrazio;) na zadnjim izborima glasalo je preko 5000 umrlih,za koga glasaju ove godine?
DA vama Asimaga nešta kaže o SDA stranci. Zahvaljujući banditima iz SDA novac od akciza koji se prikupi na TK i USK će ići pravo u RS. TK i USK od 40 miliona maraka godišnje , koje se prikupe u ova dva kantone neće dobiti ni milimetar asfalta. Bravo SDA reformatori i ekonomski magovi, bravo izdajice i kukavice !!!!
sto slaga na brzake hahahah
@ScarFace123 https://pbs.twimg.com/media/DiSULuhWkAA8lVk.jpg Asimaga ne laže