Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje je jednostavno. 1) Koristiti popis iz 1991 i priznati da Bosnjaci ne postoje vec samo Muslimani. 2) Koristiti popis iz 2013, i priznat konacno Bosnjake kao VECINSKI narod.
Administracija, fulio si. Bosnjaci su postojali i kad su se zvali Muslimani. Pitanje je jednostavno: 1) koristiti popis iz 1991, kad su se brojali svi stanovnici BiH oni u njoj i oni trenutno izvan nje 2) koristiti popis iz 2013 kad se broje samo oni u BiH, a milion protjeranih u toku rata ne broji i tako potvrditi rezultate etnickog ciscenja. PS ovi sto su ti lajkali ocigledno su nasjeli na tvoje kukavicije jaje.
nemojte me po dejtonu vracat u 91...tada sam zivio na rodnoj planini i vodao ovce...sada sam se docepo asfalta preko stranke i postao nacelnik opstine...sada vodam sekretarice po hotelima o trosku gradjana...
@oluja5 Ti si živi dokaz zašto su vas đikani etnički očistili u Republici Srpskoj.
@banKulin345 Vama teško periguzi da priznate da ste srpski i hrvatski potomci.A tvoja tz nacija bošnjak je nastala 1995 god.
To je skup Ljigavaca ... koje treba povuci i uporabe jer su stetni po zdravlje i okolinu ... Zamislite koji su to idioti da okrivljuju strucnu sluzbu kojima su nalozili da primjenjuju popis iz 2013 a znaju sta Ustav kaze ... i na kraju Ustav je jaci od Zakona a zakon od podzakonskih akata... ljudi nisu budale i sto je interes.odbili su i pravoslavci i katolici i boanjaci
nece niko da radi protuzakonito jer znaju da bi njih optuzili ti Ljigavci
Bosnjaci su postojali i kad su se zvali Muslimani. Pitanje je jednostavno: 1) koristiti popis iz 1991, kad su se brojali svi stanovnici BiH oni u njoj i oni trenutno izvan nje 2) koristiti popis iz 2013 kad se broje samo oni u BiH, a milion protjeranih u toku rata ne broji i tako potvrditi rezultate etnickog ciscenja.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sentens.tk
Ove spodobe iz CIK-a izgleda žele da BiH dovedu pred novi rat.
Podjeljeni smo svakako.Bolje da se podjelimo odmah! Popis iz 2013 godine, da finalno se moze zaokruziti fildzan drzava!!!!
samo usrana motka
U kojem su trenutku srbi uspjeli preuzeti i CIK? Ovo nam je naša SDA dala u ovih zadnjih godina vladavine...
CIK = CENTRALNA IZBORNA KOMISIJA KOMISIJA, KOMISIJA, KOMISIJA.... Komisija nema ovlasti da tumači zakone, već da ih sprovodi. Drugo, rezultati popisa nisu prihvaćeni u RS i time nisu validni kao referentna tačka. Po kojem popisu iz 2013 se vodite? Po popisu iz RS ili po popisu iz FBiH, ili po popisu koji je prihvatila EU? Nemate vi šta da tumačite zakone, popise, presude, jer vi ste FUCKING KOMISIJA!
Primjenite popis od Austrougarske
Zašto nije ove godine odrađen popis stanovništva?
oni okrivljuju druge za svoju nesposobnost okrivite sami sebe za svoju nesposobnost ubirete pare od drzave i naroda za svoj nerad budzetski paraziti i kad trebate nesto dva puta u cetiri godine da uradite niste sposobni za sve ste vi iz cika krivi niko drugi
Hm stvrno velika dilema. Da li primjeniti onaj iz 2013 na koji smo potrosili milione ili onaj iz bivse Jugoslavije sto nema nikakve veze sa stanjem na terenu
politika ih satra sta ces
To treba rasformirati i dovesti posmatrače izbora iz inostranstva.
Treba vas vjesat sve bando