Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još bi trebali da zaposle lika koji zna programiranje i da im održava stranicu. Puno je bolje zaposliti nekog uhljeba. To je ipak još par sigurnih glasova za "nase". Taj programer bi razmišljao svojom glavom i na izborima mozda ne bi zaokružio SDA.
Sakibe napravi nam pejdž
nije to samo što većina njih nije informatički pismena ... informatička pismenost nudi velike mogućnosti da se bude transparentan, što niko ne želi u politici.
to je skup debila i papaka ozbiljnog kalibra ....
To vam je udruzena antiBosanska organizacija
Treba ta stranacka govna rastjerat i odvest omladinu,naravno onu pismenu omladinu a ne smece sto slusa onog bubu corelija i jalu usmrdjelog
"ali mišljenje većine članova CIK-a (pet od sedam) nije bilo opredijeljeno u prilog ovim inovacijama" Nepismeni :( kako je to tuga.
@6FeBTzReVoLuCiJaa Neka ukinu svaki tehnološki napredak. Neka izbace i kompjutere iz svojih ureda i vrate se olovkama i digitronima. Mi da budemo u korak sa modernim svijetom? Pa mi smo CIK.
CIK je produzena ruka sistema.U to su nas uvjerile i mnoge dosadasnje afere oko CIK- a kako pred izbore a tako i poslije izbora
Ovu zemlju unistavaju starci.... i BH POSTE su prestale da odgovaraju na upite bh gradjana....kad tad c se to vratiti bahatim nepismenim stvorenjima !
Zato sto u njemu radi Meiti po 80godina znaju samo za papir i pecat
Šta će balvani ostali u 15 stoljeću, to se tehnologije boji ko vraga
@VivaLa A ne. Oni su pravi vjernici i samo slijede Muhameda. Ni poslanik nije imao FB profil, što bi CIK to imao.
CIK - klasično preglasavanje Bošnjaka od strane fašista.
Bi oni al neznaju koristit aplikacije.