Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogumi će ovaj PIC da ustanovi da je ŠĆEPO -UDBA- kodno ime Radončića došao devedesetih godina sa kesom u ruci u Sarajevo, a danas ima svoje nebodere koje je POŠTENO STEKO na K.R.V.I BOSANACA I HERCEGOVACA.... AFERIM ŠĆEPO...KAŽU DA JE I UZNAPREDOVAO INTELEKTUALNO....VIŠE SE NE POTPISUJE POLA ĆIRILICOM A POLA LATINICOM, NEGO \"NAUČIJO\" DA SE POTPIŠE LATINICOM...ZNA SVA SLOVA \"SADE\"...
znači bolje bi bilo da je bio u nekoj od državnih firmi koje pripadaju narodu BiH (željeznice, energoinvest, vodovod idt.primjeri nekada uspješnih firmi koje su upropastili članovi nekih stranaka) i uzeo sve što je mogao samo sebi i zatvorio firmu, a radnicima i narodu šipak, pa otišao u drugu pa na kraju postao bogataš od naših para, nego da je osnovao svoju firmu i tako sam zaradio. Naš mi narod nikako nije jasan, kod nas je svaki privrednik LOPOV čim nešto ima, ali nije lopov ko naočigled cijele države krade i to svi znaju .... pa gdje ja živim
Kada ga postave, zakon će svakako uraditi svoje. Puno je dokumenata koji čekaju da se kopiraju. Naročito iz Palate Albanija u Beogradu.
Sve je bitno! Jos gore kada se zna da nije bio na celu ni drzavne firme, a imalo toliko bogastvo, jer da je bio na celu takve firme znali bi odakle je to, ovako ostaje da sumnjamo!
Pa dao mu Alija po kojem sandžački udbaški smetljar sada pljuje.
Najveći KRIMINALAC-postaje šef SIGURNOSTI!
Da sam se i ja družio sa Keljmendijem bio bi multimilioner a ne šehid.
Ma .ebo vas više i jedan i drugi.
Radon nema nikakve imovine, sve razdijelio sirotinji.
čovjek je zaradio sve što ima, sigurno nije bio ni u jednoj državnoj firmi na čelu pa tamo uzeo sve kao neki nama dobro poznati koji su radili sve \"po zakonu\" , a mi ih sve zaboravimo kada ih stranka malo makne na stranu. Nemojte biti takvi licemjeri. Dajte čovjeku šansu, naravno ne može sam puno postići, ali treba sklonuti ove koji su na vlasti od rata i ništa od njih.
donijela mu žena miraz
Samo nek Fahrica odgovori odakle mu tolika \"babovina\" koju ce navesti.....