Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ponovo dizat mrtve da glasaju...i to po ovoj hladnoci...nemere covjek ni mrtav mira imat...
Nema potrebe da se izlazi na izbore ,jer je CIK ranijim odlukama već postavio Boškovića za načelnika.Toliko o demokratiji i pravednim izborima koje treba da obezbjedi CIK.Ovdje se svako radi o grupi političkih poslušnika koji sebe nazivaju CIK.
@hamo2zijancer Ti očito nemaš nikakvu predstavu o gradu Stocu kada tako pišeš.A vidim da nemaš ni o pravopisu.Nema veze i jedno i drugo se može naučiti.
Kriminalac Boskovic pred kamerama fin čiko, a u stvarnosti kriminalac i HDZ-ov ustaša zakorjeli.
U Srebrenici isto?
E je3em te bosno
Opet sranje od politike i politickog neznanja.Izgleda i u ovom CIK - u ima podosta Jusica
Nabijem vas sviju dole u bih. Pa vidi ko vam vodi drzavu! Pogledaj faca! Je3ala vas sda, vjera, nacija. Vi gladni a politicari i vjerske vodje siti. Lijepa Austrija
ponovljeni na 23 mjesta, a koliko ima glasačkih mjesta?
bagra CIK opet namještaju HTZ izbore, ko tamo gdje je najveca krađa tu je bilo normalno?tamo se ne ponavljaju izboriti se.
Aman zaman kako ste glupi! Tolike smo ovce da ako neki nas izgubi,dali bi zivote za njih koliko ih podrzavamo! Cim dođu na vlasti,i drvlje i kamenje! Da li je to nekakav sintrom glupe ovce?
Sda-ovci vec negoduju.
naredna odluka za 3 mjeseca
Cekaj, odrzat ce se izbori, a mozes glasati samo za HDZ. Joj sprdnje od CIK-a.
@mrAdil djon, povratnik, sda. sve receno
Uuuuu jesu azurni koliko im je trebalo da poniste, je li to gangster covic dao zeleno svjetlo...fuj
neka kaplan plati 19000 km. on je i prekinuo izbore
Hdz na aparatima
ni drugi put izbori nece uspjeti, jer stolac postaje mostar, sve je to plan cova - baki
svaka čast na brzini