Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kao nema osnove ponovot izbore za predsjednika republike šumske? hahaha oj dje ja zivim
Izbori su prevara,imat će ovdje posla advokat Mirnes Ajanović...Mnogi su izvarani jer su im glasački listovi koji su uredno popunili,dodatno prepravljani i učinjeni nevažećim,takivih je bilo skoro 500 000,svaki treći glasač je prevaren.
Porazna je činjenica koju su izjavili da su ovo prvi Izbori gdje CIK prebrojava, porazno je da su sve prije Izbore uvažili na osnovu dostavljenih podataka od Predsjednika Izbornih odbora, pa to je ogroman prostor za manipulaciju i da CIK nijednom na prijašnjim svim izborima nije uradio kontrolu barem 5% dostavljenih vreća, da se uradi kontrola ispravnosti pa mi smo pokradeni sve izbore do sad
Sta se samo radi nezna se ko kome ućerava više
PONIŠTITI IZBORE!
CIK moze izraziti sumnju i prijaviti Tuzilastvu ali samo sud moze potvrditi ili negirati da li se radi o falsifikatu. Tako da CIK ne moze (niti smije) reci da li je falsifikat ili ne. Ali prijaviti sumnju (sto i treba da ucine) svakako moze. Ne palite ljude naslovom koji zvuci kao da je vec potvrdjeno.
Ponistite ovu lakrdiju od izbora...da su 2 glasa ukradena,previse je...a ovo???Pa ovo su desetine hiljada
Sve ove srpske lopovluke, kriminal, krađa izbora će se na kraju sliti u jednu energiju kao i uvijek - u mržnju prema Bošnjacima, bez obzira što Bošnjaci nemaju veze s tim. Tako ih njihova intelektualna elita uvijek ujedinjuje jer oni znaju da će u svakom mirnom stanju uništiti sami sebe i propasti.
Sada ide izgovor kao od onih iz Bratunca i Sekovica:To se vjerovatno desilo na putu do GIK-a.Policija je obezbjedjivala cijelim putem.Predsjednik BO sve vrjeme bio u vozilyu sa bir.materijalom.Itd.,itd.
Brutalna kradja Dodika
Zato hoce svoj CIK
Ponavljaj izbore ovo je previse..
To je udar na koridor RS-a😱
Od iducih opcih izbora ce biti uvedeni skeneri listica, a mozda i videonadzor. Uvelike se radi nq tome, tako da se od iducih izbora znacajno smanjuju izborne prevare