Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIK = Centralna Izborna Komisija Ne može hebena komisija donositi zakonske odluke u pm!
Najveci problem u BiH je upravo taj, sto svaka ustanova misli da moze donositi zakonske odluke i DONOSI IH i sprovodi od opstinskih salterusa pa nadalje.
... Molim argumente umjesto minusa ,bas sam se naostrila za raspravu. Sve napisano odgovorno tvrdim i mogu dokumentovati!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj historijska. Historijska bi bila da dodje Sipa i sve ih pokupi. Zbog zloupotreba, prekoracenja ovlastenja, udruzivanju radi vrsenha krivicnih djela .... .Ma ovde je i za pripravnike slucaj krivicnih djela u sticaju.
Svaka ti je zlatna :D Eh da nije te anarhije u nam takozvanoj drzavi ...
Ovo je mnogo opasno...sigurno ce,pa i po cijenu k.prijava,koristiti popis iz 2013... veliki je ulog u pitanju
koji papci ... sad ucjenjuju strucne sluzbe da rade protuzakonito i pripreme materijale da ih usvoje a onda kad zagusti kzace da im je to tako stavljeno na stol... i svi ce biti krivi a oni Ne ..
Sad se je ovaj Covicev i Dodikov CIK pretvorio u uho i napeto prate sa ukljucenim radarim, sta ce se rjsavati kod Kurza i u vijecu EU, na kriznoj sjednici po apelaciji hrvatskog UZP lobija protiv BiH o ugrozenosti rvata jer nisu gradjani izabrali Covica i ADZ.
CIK, skup petokolonaša koji rade za interese susjednih država i stranaka koje su ih delegirale! Kao i uparlamentima, predsjedništvu i raznoraznim ministarstvima! Velika većina njih rade protiv uinteresa države u kojoj su rođeni, žive i koja ih izdašno plača!
hrvatima stati u kraj .
I taj popis iz 2013 je upitan. Zna se sta su balije uradile a sjetice se neki i njihovog izrugivanja . U svakom slucaj nikakvog povjerenja ni pomirenja s poturicama.
@pornicisudobri poturica u srpskom jeziku = onaj koji je promjenio ime u tursko prihvatio muhamedanstvo. A moze poturice sutra odma. Jel brojimo samo turske gene ili i sprske da vidimo ko ib ima vise. Eventualno bosnjacke ako tako nesto postoji
kakva historijska odluka, lakrdija od institucije, sami od sebe prave cirkus ...
Kad se sloze Srbi i Hrvati, jao Muji i njegovoj Fati.Jutros pjeva jedna starija gospodja u tramvaju
Kome se ovi obraćaju. Nikoga normalnog ovo ne zanima. Pitajte ove na kasi u konzumu ili irgeta za 400 stoje. Ma hajte molim vas.
Hajd' da i to jutro svane!
Konačno i ovo da vidim ► https://www.youtube.com/watch?v=Z0L8V62vgqE Sad se može na miru umrijeti :D
O kakvom vi povratku pričate nakon 25 god? 91. bošnjaci nisu postojali, to su činjenice. Uvijek Bošnjačke elite kažu da treba poštivati slovo ustava. Bošnjaci slovima nisu postojali 91.god, tada su bili muslimani. E sad valjda ne treba gledati slova
U iole normalno uredzenoj drzavi nakon ovako katastrofalno obradzenih izbora i izbornih prevara i kradze svi bi oni vec davno bili iza resetaka ili tacnije ovakvi polupismeni partijski poslusnici i uhljebi nikad nebi ni dobili sansu za ovako vazan posao od vitalnog interesa za drzavu i njeno funkcioniranje.
cik ne smije donositi nikakave odluke, cik more brojati glasove i pri tome bi bio obavezan da se ponaša se u skladu sa ustavom u zakonom. ako bi se desilo da članovi cik-a donesu bilo kaku odluku, jasno je da su to učinili izvan svog mandata u interesu sila izvan bih a protiv bih, te da se radi se o anarhiji, haosu i totalnom raspadu zemlje...