Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostao je samo jedan kandidat na listi, naravno Hrvat (HDZ). A demokraCije i govana.
A kakva je demokracija pretuči članoce izborne komisije? Je li to demokratski način? Jesu li hrvati trebali isto uraditi u Jajcu, Novom Travniku i Busovači
@iiiv a kako je 400 umrlih na spisku glasaca i jos glasali? plus veliki broj glasalo bez BiH izdatog dokumenta, odnosno sa hrvatskim pasosom? to je OK zar ne? jesi lud(a)???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo HDZ kandidati zanacelnika.. jel ovo demokracija?
kaplan je sam kriv kad ne moze da kontrolise svoje emocije. mogli su na drugi nacin prekinuti izborni proces, ili ukazati na lopovluk. a cik je mogao dopustiti zamjenu kandidata. u svakom slucaju bezveze sad trose pare na izbore
Sa bismiletom.
Stolac nije, nije nikad bio, niti treba da bude, nit će biti hrvatski, već bosanskohercegovački grad....................SMRT zločinačkoj izdrkotinoi hzhb-UZP i svim hrvatima, hrvaticama i posebno hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@Dwekh Nawsha Ma šta če te vi hrvati pričat nekom da je fašista, kad ste najveće fašiste na svijetu...........SMRT zločinačkoj izdrkotinoi hzhb-UZP i svim hrvatima, hrvaticama i posebno hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.
Pa kad su bosnje godina birali hrvata u precjednistvu BiH ,mogu i hrvati bosnjama bar jednog nacelnika izabrati.
bolan zar nema normalnog bosnjaka za kandidata....i jel mora biti rodjen u sda, kaplan je divljak
imal pravo bake na glasanje? samo pitam
Samo im ne dat da se tucu.
CIK na celu sa ovom pjevaljkom i donesenom odlukom presudio Bosnjacima u Stocu.. je li i ona mozda iz HDZa?
Pobjeglo glasacko tijelo za EU i na prevaru nastoje da zadrze vlast. Prazna sela oko Stoca koja su u ratu formirana od Bobana i njegovih istomisljenika. Mozda je dobro da imaju vlast jos jedan mandat jer za 4 godine nece imati glasaca!
Ovo su novi izbori, nisu ponovljeni jer nije ista lista kandidata!
Kako su smjesni, zbog ovakvih odluka im ne trebaju izbori. ovako je Zlatko Lagumdjija biran za predsjednika SDP-a. Bosnjaci treba da bojkotuje izbore i blokiraju kompletan Stolac da ne dode do glasanja. pravdu treba traziti u Strazburu a prijavu podnijeti i protiv CIK-a.
Ne shvaćam imaju li Muslimani uopće bilo kakvog kandidata za načelnika, nakon ove odluke CIK-a
Bitno je da noorood znooo , sve ostalo nije bitno ...
teško je gledati u ovim trenucima gdje vas je sda dovela..ni za šta narod nisu pripremili. Nisu ga obrazovali, nisu sačvali mlade, katastrofa. Nisu stvorili ekonomski prospekt. Zato im ne pada na pamet da se suprostave Hrvatima u bilo čemu, makar su to i sami shvatili, da su uništili sve što je bitno za budućnost jednog naroda, znaju da su smotani i nesposobni, makar su to shvatili.