Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao o obicno, sve se desava u zadnji momenat. Dan prije zakonskog roka... sramota za CIK. Dakle 518 komada nama na grbaci, plus njihove sekretarice, ljubavnice, savjetnici, sekretarice savjetnika... A jos se ni bijeli hljeb nije ukinuo (a kakve su prilike, ni nece).
"Inače, na ovim izborima je na različite nivoe vlasti izabrano 518 dužnosnika. " 518??? Imamo ogroman državni apat. Treba ovo nahraniti! A kako? Jedino od odkidanja od usta građana, kao i do sad što je bilo.
Da je samo 518. Svaki od njih ima jos bar 10 njih koje vuce za sobom i koje je zaposlio u svoje kancelarije. A onda od tih 10 svaki ima svojih 10 koje vuce i tako do nekih 50000. Da je samo 518 lako bi.
whey, u pravu si. Trebala sam naglasiti da se pod "hranom" ("nahraniti") podrazumjeva sve to što si ti nabrojao. Znači, njihove plate, pa njihovih 10x518, plate, pa tako redom, sve puta 518. Zatim ostale prinadležnosti koje ih slijeduju, pa razno-razne izmišljene komisije itd. Ima da propadnemo k'o Grčka, jer novca nema, jedino inostrani krediti i MMF.
Svaki dan ova CIRKUS drzava postaje sve tužnija i smiješnija. .
nema penzija
trebamo kockaste glave izbaciti iz drzave i ruzne masne seljake koji su direktori i to je to
po koji put se ovo objavljuje više?
xPlode, prvi put. :)))
Ha! Kaže objavljuju rezultate dan prije zakonskog roka... Ne kasne znači. :D Ma mogli ste ih objaviti valla i prije izbora, znali ste i tad rezultate.
Znaci sutra slijedi isplata birackim odborima xD
sve je isto samo "njega" nema :D
Narod je birao i ocekuje u predvidjenom roku da se formiraju koalicije, predstavnicki dom, pa i vlade u RS i FBiH i sve u zakazanom roku od 14, 20i 30 dana. Ukoliko se u ovom roku ne formira i ne popune mjesta, ponoviti izbore jer vec na startu vidimo da su babe kilave i da ne mogu podnijeti jedni druge. Fotelje koje ce dobiti im GARANTUJU bogovske plate i ne vidim razloga zasto bi im trebalo vise vremena. Gradjani gube u svakom pogledu jer nista oni nisu sposobni promjeniti osim sto ce dokazivati ko je veci Chetnik, Ustasha i neprijatelj BiH
Boga mi kontala sam da ce dogodine bit.
54 % samo glasalo. od ovih 54% aktivni bili uhljebljeni vecina. manjina pokusala promijeniti nesto! sta god da se desi u maredne cetiri godine neka svakom prvo na um padne poslije izbora nema kajanja pa neka onda pokusa izraziti nezadovoljstvo za bilo sta! ako uopce bude imao obraza!
Po ovome ovih 46% zadovoljni i ne zele promjene. Ne kontam sto ljudi samo pricaju o politici a kada treba glasati i dalje pricaju i ne sprovode u djelo ono sto pricaju.....zivim za momenat kada ce izlaznost biti 80% i da jedna starnka dobije minimum 70% glasova da se ne moze vaditi na druge i da vidimo sta ce uraditi, pa nek bude bilo koja stranka.
Zna li ko kad ce ova isplata za one koji su radili ispred CIK-a na izborima?
Meni su rekli da bih mogao cekati i 2 mjeseca
Ipak Mile,Dragan i Bakir..