Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad trebaju i ostali ovo isto da urade i tako pokazemo svijetu i sebi samima koji je ovo apsurd oko "konstitutivnosti" tj preseravanja da se drzi kurs prema EU a ipak odrze aparthejd-etno rjesenja. Dolazi vrijeme da gradjanska drzava BiH pocijepa Dejtonsku tvorevinu i nastavi dalje. Ako je tome zahvaliti HDZ onda iskreno hvala.
Apsurd je da su muslimani narod.
@KalesijaCC a kojem to ti narodu pripadas
Zeljko Komsic nije legitimni Hrvat, ali je zato Goran Opsenica legitimni Srbin. Dok se za Komsica nagadja ko je glasao za njega, koliko Bosnjaka a koliko Hrvata, ovo je direktna, jasna i nedvosmislena sprdacina sa izbornim zakonom. Istim zakonom za kojeg Covic kaze da majorizira Hrvate... Rekoh ja, Zona sumraka...
@a-team kako ce hrvati glasat za precjednika Bosne isto vazi za serve...
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Braco Bogumili u Drzavi Bosni.Sretna Vam 1257 godisnjica Bosne.Sta je ko danas od aututohnog stanovnistva koje je oduvijek bilo plemenito Bosnijanstvo,neka uzme kako hoce.Zivjela Bosna i njeni plemeniti Bogumili. .Smrt neprijateljima Bosne.
😂😂😜😜cirkus drzava
A vi, "veleumni" komentatori i sveznalice... Znate li čitati, gledati ? Ima li normalnog insana ovdje da ga mediji nisu zatrovali i isprali mu mozak ?
a nigdje covjekovog potpisa na izjavi
Upravo tako.
Radi objektivnog informisanja... svaka izjava treba da ima potpis onoga koji je popunjava. Ne znam ko koga tu pravi ludim.
Bitno je da imas funkciju, plata, privilegije i sve ostalo. Sve go dvolicnjak sa fasadom laznog vjernika. Ovce ih biraju i broje njihove pare
Samo je pitanje vremena kad ce se “srpski” Zeljko Komsic pojaviti u RSu
Ili Vojislav Šešelj kao Bošnjak. :-D
Buckuris drzava, ali dobar buckuris
Hercegovci i jesu srbi....to ioni znaju, znaju koja im je slava i ikone cuvaju
na slicnim primjerima se vidi apsurdnost naseg ustava. i ne bi trebalo da je vazna nacinalnost... ja kao Bosnjak sam glasao za Stranku na čijem vrhu je Srbin pa ce raditi vise u mom\nasem interesu nego bilo koji Bosnjak.
Konstitutivnost je naj veća glupost u istoriji čovječanstva.
Hahahhaha autogol :D
Ja govana ustaških...ko ovim ljudima iz HDZ-a uopće vjeruje, pa oni sami sebe slažu!
Srbi nisu u modi.