Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znaju oni nista, u gradskim podrucjima je vise manje posteno ali po selima (koja i odlucuju nasu sudbinu) bog zna sta se desava...
Po selima se dešava da 1tip glasa 2-puta eto ko nama kroji sudbinu za 50maraka hajd bit će fino 1-2-3dana sa tih 50maraka a šta ostalih 4godine ? Al et sami smo sebi krivi.
...i dijaspore xD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma svi ste vi isti CIK za koliko su vas kupili da prosipate se tu ? Pa što onda posotjite kao ta organizacija ako ne znate gdje je nestalo 400listića a ? Da sam ja zadužen ja bih znao gdje je otišlo otišlo Baketu ili Dodi fali im po 400glasića.
SDA Narod zna da nece naprijed još 4godine.
pa nisi imao nista drugo za bakira osim toga da je potrcko??? ponosna sam na bakira H.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Višak listića, nego šta ćemo mi sa viškom administracije, mimo izbora?
Šta je ovaj "bugarski voz"?
Na vikipediji piše ovako: Локомотивата (организаторот) некако зема празно ливче, и на него го заокружува редниот број на посакуваната партија. Потоа, тоа ливче го предава на некој гласач, кој зема празно ливче, истото го става в џеб, а заокруженото го пушта во гласачката кутија. Потоа, празното ливче се предава на локомотивата, кој одново го заокружува посакуваниот реден број, па повторно го предава ливчето на некој друг гласач. Постапката продолжува на ист начин понатаму, при што со сигурност се знае дека гласачите ќе „гласаат“ за посакуваната партија.[6]
Al' Bugarska je u EU, pa onda taj voz mora da je u skladu sa EU standardima. Zato mislim da se ne treba sekirati :D
još 10 minuta i svi go to hell svi zajedno..............
Izgleda da vas uopste nije briga dali postoji nekih nepravilnosti, znate li uopste zasto ste tu .... sigurno niste tu samo zato da kazete koliko je izaslo ljudi.
drugim rijecima, CIK "pere ruke" od sankcionisanja nasih parlamentarnih mocnika, i pokusava da kaze narodu da njihova komisija sluzi samo za pracenje procenta izlaznosti i prebrojavanje glasova! ne moram biti narocito pametan da bih znao to procitati "izmedju redova"
rezultati: hdz+sda +bps+sdp----federalna vlada....snsd+sda+hdz drzavna vlada.....sda+bps+sdp--kantonalna vlada sarajevo....u prevodu...popusili smo ga
Ove lavove tipa sda pobjeda nogama treba zgazit,j3bem mame svim simpatizerima.Ne bitno koja je stranka.
Nije dobro. Sad se pitam da li Bakir treba da digne spomenik Banovicima ili Banovici Bakiru. Rezultat izbora odlucuju Banovici. Izlaznost nam je 40%. Kad tome dodamo Chevljanovice...heeeej pecheni smo !
ma jasta, svjesni su i oni sami, ali ne mogu da se bore protiv talova, jer i sami sudjeluju u istim...
...ŽELIM SE ZAHVALITI SVIM GRAĐANIMA BIH ŠTO SU UKAZALI POVJERENJE SDP-U I OVAJ PUT I ŠTO SU JOŠ JEDNOM DOKAZALI DA BIH NE IDE ISTIM PUTEM KOJI JE TRASIRAO ALIJA I DA JE OMLADINI KONAČNO PAO MRAK S OČIJU...HVALA ŠTO STE POZITIVNO SHVATILI MOJE POSTOVE KOJIMA SAM UKAZIVAO NA ISTINU I ČINJENICE O KOJIMA SMO MALO ZNALI I O KOJIMA MNOGI IMAJU MNOGO TOGA ZA OBJASNITI ,VRIJEME SE PROMIJENILO,NOVI DAN IZNAD BIH SUTRA JE SVANUO ,NEKA JE ŽIVA OMLADINA BIH,NJEN NAPREDAK,PROSPERITET I SVIJETLA BUDUĆNOST...DO POBJEDE UJEDINJENI...
Ujedinjeni za razliku od ostalih :)
@VIRTALY1 imate moje cestitke :(((
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Naravno da je isti a nego sta. I zna se ko krade listice i u koje svrhe
Uvjek se zapakuje vise gdje SNSD lazira listice i glasaju mrtvi dzaba ti dodo sve kad cetnik tadic pobjedjuje
na svakom biračkom mjestu ima problema , samo što to niko ne želi da vidi. dokle god su birački odbori stranački obojeni, tu nema regularnosti i nikad je neće ni biti.
Cista podvala i kradja glasova PONISTI IZBORE!!
heh .. ove godine su se po Bascarsiji kupovali glasovi za cvaju .. toliko o demokratiji
Voz, pospani voz za Harkov, Gomelj, Lenjingrad....