Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima Ustavni Sud koji će reći svoje. Ako je prekršen ustav, neko treba krivično odgovarati. Pozdravljam podizanje krivičnih prijava od strane DF-a!
@Starac_Fočo Podnesite apelaciju Ustavnom sudu.
Ukinuti gofna, raspisati referendum ako treba. Lezihljebaroši obični ili kako se sad moderno kaže "uhljebi" pi3da im materina! Mrš nazad u privredu ili na biro!
Ako ćemo po CIKu primjenjivati popis iz 2013 onda se i komisija CIKa prema ovom popisu treba formirati što bi značilo 4 Bošnjačka člana. Ili za njih ne vrijedi popis iz 2013?
Ne možete suditi ljude za ratne zločine i progon stanovništa a ne prihvaćati popis stanovništa koi je to napravilo. Kao što se u sudstvu ne može suditi za ubojstvo dok se tijelo ne pronađe, tako i vi da bi dobili odštetu i kaznu - morate prihvatiti tijelo odnosno rezultat tog zločina da bi zločina uopće i bilo.
a znači to što ste donijeli nije odluka, no preporuka samo, pa što oma niste rekli, taman smo mislili u zenicu da vas pošaljemo
zasto CIK ne promjeni ime u UZP, pa da progledaju i ovi maloumnici o cemu se radi
ma jel govnjavi genocidasi ili kako vi kazete ili nikako e pa potjerat ce narod kad tad ovu bagru komunjarsko vlasku koja kao karcinom razara nase tkivo
U biti je jednostavno DF gleda šta kaže HDZ i odmah tvrdi suprotno bez da je i slova pročitao. I obrnuto, ako nešto tvrdi DF to je zna-se suprotno interesima HDZ i svakako štetno po BiH :-)
Ko je CIK da donosi ovako vaznu odluku?! Mrs u pizdu materinu
Stagnacija...ništa drugo i ne znamo :)
Ovo je znači najjaca drzava svijetu.. Oslobodi boze hshsha
A mi cemo da beremo platu. Dozvolili ste izborne prevare, kradje,legalizirali ste kriminogene izbore, sreca pa vam nije uspjelo, ipak su nacionalisti izgubili,zauvijek, nadamo se..vas treba pred sud, pa u zatvor, bando!!