Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta to kolđi nije jasno ili njegovom šefu bakiru,,,, marš sa političke scene, obojica
interesantno da u rs.nista nije sporno samo vecinom u federaciji
kakva je zapravo procedura kod ovog brojanja, ko ponovo broji listie i da li se one moraju dostaviti u cik i da li se porede sa birackim spiskovima?
mjesec dana od izbora papiri se prevrcu jos po rukama,kako vas sramota nije,ko u pecinskom dobu.zemlje po50 miliona stanovnika znaju isti dan rezultate.ova podguzna muha Zeljko Bakalar je Komsicev pajdo i dvorska luda u CIKu,i ti ces letit ko i sef ti jos malo.
Ccccc. Ja nepamtim ni jedne izbore da se uopšte ponavljalo brojanje kad je SDA pobjedivala.
u normalnim, gradjanskim i civilizovanim drzavama izbori se odrze, prebroje glasovi i objave rezultati (SAD ne ubrajam)... tamo gdje postoji normalan izborni zakon, gdje glasaju gradjani i gdje postoji princip "jedan covjek-jedan glas"...
Daj te vi to Asimu Kamberu, Laki je pošten u brojanju...
bosna je Srbija i Hrvatska ;D
Pasos,tablice,licna,granice,vojska, novac,zastava BiH na svakoj opstini u oba entiteta govore drugacije :).
Ne mogu da vjeruju iz SDA da ih je društvo kaznilo u tolikoj mjeri!