Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam, zar takav akt ne bi trebalo da već postoji, prije izbora !!!!!
Nemate kad od izbornog inžinjeringa u korist SDA i SNSD-a
Rano je da se počne radit' taj akt. Ima još ihihi vremena za formiranje vlada.
Ja ne znam do kad ovo vise ovako trpiti ove idiote
Ja ne znam do kad ovo vise ovako trpiti ove idiote
Ja ne znam do kad ovo vise ovako trpiti ove idiote
CIK neće "podzakonski" kršiti odluku Ustavnog suda u slučaju LJubić. I terati sebe na robiju. Po jedan svaki je neustavno.
Majka svih bitaka je hoće li se Bošnjaci domoći 6 hrvatskih zastupnika u Domu naroda. Jedan iz Sarajeva,jedan iz Bihaća, jedan iz Tuzle, jedan iz Goražda. Boj se bije u Zenici a presudiće OHR primjenom popisa iz 2013 po kojem Zenica daje jednog zastupnika umjesto dosadašnja dva. Jednom riječju ništa od famozne šestice. Ćao
To treba rasformirati, džaba trose pare, a ništa ne poduzimaju.
politicari na baterije u bih seljakljuk do jaja.
Odmorite malo od toga silnog rada!
Vi ste uradili najvazniji posao po nalogu vladajucih stranaka...
Ima li još nešto na čemu vi ne radite ?
Car je go i to nikoga ne interesuje previše. Svjesno i manje svjesno prave vakum u institucijama. Aparthejd država, stvorena pod pokroviteljstvom kontakt grupe i zaštićena od medjunarodne zajednice izgubila smisao postojanja. Samo još nedostaju anarhisti da uvedu malo reda.
Ovo su Dodikovci i Covicevci, stimaju reziltate pa im trebaju dani da koliko toliko sve ustimaju sto su ukrali.