Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek bude gradoncelik na onom svijetu mom rahmetli dedi koji uporno glasa!
@gurabijaa Pa mozda je i otisao da vidi zasto mrtvi slabo izlaze na izbore?
radi šta OĆEŠ veli onaj NIP bot
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Rahmetli Mirsad Peco bez obzira na stranačku pripadnost bio je doktor kojeg je svako znao i poštovao i njegova smrt potresla je cijeli Travnik i SBK. Lično ja nikad nisam dao glas stranci SDA a tom čovjeku bih dao jer sam ga poznavao već 12 godina, čovjek bez mrlje. To mogu reći u ime svih sa tog područja.
100%
Joj po misljenje kod medjunarodne zajednice, pa jel to tesko skontati i reci za mjesec dana novi izbori ccc
Cuj sutra travnik opet glasa mutoglavi jbt bolje ja znam od tebe,a stolar po zanimanju.
Pitaju iz SBB-a i DF-a kada cete poceti sa brojanjem njihovih glasova... Hahahahahah
Pita se svako samo ne državna tijela. Čuj od zvaničnih međunarodnih institucija, od misije OSCE-a, Venecijanske komisije, drugih. Pa je li to pobijedio? Ima valjda i drugih što su bili na listama.
Neka mu je vječni rahmet. Inače sam protiv SDA, ali Mirsad Peco je bio ljudina od čovjeka i to će posvjedočiti svako ko ga je poznavao. Baš mi je žao čovjeka.
Tako je
eto jednog predstavnika i za mrtve sa spiska
Vidite da i bog ne zeli SDAovce na vlasti sta vam nije jasno
Bolje ti je da nisi nista komentarisao, nekad je šutnja zlato.
Kad mogu mrtvi glasovati, zašto se ne bi moglo glasovati za mrtve? Evo, recite mi, al ono iskreno?
CIK sta ce te sa unistavenjem glasacki kutija u Sumskoj. Sta ce te sa krsenjem pravila ozbornog zakona u RS. Mile vas gusla sve redom!!
Kad mrtvi mogu glasati, ne vidim zasto i gradonacelnik ne bi mogao biti mrtvac? Bice ga teze potkupiti a nista manje nece uraditi od ovih zivih.
@gooUser1599928554 vi ste stvarno kreteni doktor je bio poštovan čovjek u Travniku nema veze u kojoj je stranci Allah rahmetelja mu
Htio je SDA DA VLADA...AL STARA POSLOVICA KAZE...RADI STA OCES NECES DOKLE HOCES.
imam pitanje za ove strucnjake dezurne po klixu...evo zavrsili su izbori, sta sad ? imat cete vece plate? imat cete veci spektrum ponuda poslova (dakle nesto vise od stolara,zidara,konobara,trgovca i sl. ) ? sta, imat cete drzavu normalno s jednim predsjednikom? sta, nece vise biti nacionalizma, nepotizma i uposljavanja preko stele? e glupani....
@gooUser1601983729 evo reću ti ja. Ako ostane stanje ovakvo kakvo je, meni će na poslu biti isto ili bolje. A ako se promijeni vlast, dolazi i do promjena na mom poslu, a onda sam i ja kritična za ostat na tom radnom mjestu. Jel sad jasnije?