Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine nesposobni Hubijar I nesposobnjakovici iz ZOI-a. Donesite odluku u kojoj djeci radnicke klase omogucavate da po minimalnim cijenama zavrse skolu skijanja, a ne da to bude privilegija samo onih koji imaju novca. Ljetna senzona za vas je naucna fantastika. Ljudi u svijetu vise zarade od ljetnog turizma nego od zimskog. Vas maksimu su dvije ljuljaske u Babinom dolu.
Vas maksimum u strateskom menadjmentu je udar po djepovima gradjana. Jedino sto znate je traziti novac od Kantona, kao da ste udruzenje gradjana, a ne preduzece koje treba da donosi novac. Tesko nama sa vama...
Ma ja smanjili sezonske karte za 50KM. A šta je sa predsezonskim kartama koje su kostale po 340KM??? Realno sezona neće ništa ranije početi po svemu sudeći. Pa zar nije u interesu menadžmentu da vrati veći broj skijaša sa Jahorine i Ravne planine ponovo na Bjelašnicu? I na kraju krajeva niko pa ni oni sami ne znaju šta će to nama ponuditi za predstojeću sezonu. Kakvo će bit to vještačko osnježavanje, hoće li to oni znat radit uopšte?
ice u gubitke samo za koji glas a poslije izbora poskupice troduplo.
A sta ako covjek skijajuci dozivi nekakvu nesrecu pa zavrsi kod Sebije na operacijskom stolu...ono dosa na skijanje sa 2 noge a vratia se doma sa jednom nogom i jos ti i bubreg fali xD xD xD xD xD
Prosle godine su sezonske bile 350 KM u pretprodaji tako da ovo nije nista drugo nego suplja prica.
populizam, na tu sumu onima koji su spremni toliko da plate kartu, 50KM gore-dole je u principu nebitno
Hvala DIno sto si smanjio neekonomske cijene grijanja, cijene karti u Grasu te brzom intervencijom smanjio broj uhljeba u ovim preduzecima. Sto si smanji plate u GRASU koji svaki godine proizvodi gubitak od milion KM.
Koja glupost...Znamo da skijaju turisti i uhljebi koji imaju para...Zašto se onda radi ovoliki pritisak da se snize cijene? Pa baš i treba da se dignu cijene i da firma zaradi...Pa ne skijaju socijalni slučajevi.
Lipa je Bosna, meni draga.
I dalje je to preskupo za nas standard...50km za jedan dan dati...a placa 500km...previseeee
a sta je sa Bobama- Tackama, sta j4 pred sezonskim Kartama koje su bile 340 KM koga vi foliratr fukare jedne
Ne boj se ako budu tačke, šestosjed će skidat 5 boba minimalno tako da se neće isplatit
Ne igrati se sa poskupljenjima ......... ☝️ cijene moraju jos da se spuste ...
Bra'o Dino!!!
Bosna će totalno propasti u narednih 15 godina. Kantone je nemoguće ukinuti dok je HDZ na vlasti, entitete je nemoguće ukinuti dok je SNSD ili SDS na vlasti, uhljebe i korupciju koji sisaju budžet je nemoguće skinuti dok je SDA, SDP na vlasti. Zaustaviti odlazak mladih je nemoguće dok su ove stranke na vlasti, jer su jedan od glavnih razloga odlaska.
Mislim da je konacno vrijeme da neko pokrene otvaranje novih skijalista po BiH. Kosta mnogo manje od aerodroma a turisticki potencijal je ogriman ! ⛷