Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PUŠIMO UVOZNO-STRANO I JEFTINIJE ĆEMO PROĆI :-(
Ovi što se slažu sa poskupljenjem cigareta složim im materi i sestri.
Slažem se sa poskupljenjem cigareta kao luxuznog proizvoda,ali takođe treba da poskupe alkoholna pića,automobili...i sve što u normalnim zemljama spada u luxuz.Naravno,samim tim bi trebalo sniziti cijene osnovnih životnih namirnica!Ovo poskupljenje je samo uvod u još mnoga poskupljenja koja nas čekaju , a da su proizvodi daleko od luxuza!Sretna Nova Godina!
sve vrste AURE idu na 2,80KM moram i ja od necega zivjeti,
dali to znaci da su trgovci ovaj put pusaci (na zatečenim zalihama rovinjskih cigareta) po kutiji 0,15 KM \"JA NEMAM ZALIHA ROVINJSKIH CIGARETA\"
je li aura light poskupila i kolko je znal neko?
I da bogdo hoce kutija biti 100 km!!!!!!!
SRETNA NOVA GODINA,,DOBRO JE POCELA.
Kolio ljudi mogu popusiti ovo je malo cjena
yebem ti mošnjakistan, zapadne cijene, a albanski standard.
ja dimim iz onog turskog ćupa.
genocidasi nema drzave???? hehehe
I sta sad?
.. kutija cigara bila 7 maraka.
nije ova drzava normalna pa ni vlade. sto nisu poskupele kravate i gume za bijesna auta