Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi politicari i zvanicnici iz RS-a svi ko neki vampiri i zombiji izgledaju. Nemojte me shvatiti pogresno, i nasi su rugobe do bola, ali ovi RSovski svi izgledaju nekako ispijeno, sivo i bezivotno.
Ja a Salkica stavite za mis federacije njega i rodjena majka ljubi kroz ponjavu hi hi
@pelevratimifriz Dobra :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Puno se nesto uzbudili u RS, te referendum, te popis, te visoki predstavnik, te MMF, te ce odrzati nekoliko referenduma. hehehe, meni ovo lici na nesto kao: sto je bilo bilo, stize Dejton 2, a sa njim dolazi prava Republika BiH bez entiteta.
AMIN!!!
... i tako su živjeli sretno i zadovoljno sve do kraja života.
Tebalo bi, moglo bi, nekako bi, svakako bi. ovaj popis RS ko i referendum sve se nesto rpica da ce biti a godine prolaze. Srbi su nakon toliko godina i toliko truda da pokusaju slagati svima oko sebe dosli na to da se medusobno lazu a da ni ne znaju da se lazu, jadni maloumni narod koji se nastavlja prisvajati tim nakaradnim entitetom, koji ni penzije nece uskoro primati nikako, cak ni onaj minimum, i dalje vjeruje ovim lazovima, valjda su dosli do te mjere pred smrt da je glupo sad odustati
MOMENTALNO PROTJERATI RUSKOG AMBASADORA IZ BiH!!!
A S NJIM USPUT I KINESKOG! PA JESMO LI VEĆINA ILI NISMO!
Evo nešto i za one kojima procenat B, H ili S komponente nije najvažnije životno pitanje: "Samo se jedan čovjek rodio/samo jedan čovjek je umro na zemlji. /Tvrditi suprotno čista je statistika,/sabiranje je nemoguće. /Ne manje nemoguće nego sabirati miris kiše /sa snom koji ste sanjali onomad...."
Gdja pcickovic molim vas lijepi ne rise
Samo je jedno tačno, da ima preko milion Bosanaca koji rade u metropolama širom svijeta a da stoka koja je ostala u BiH može se dijeliti na rase, pasmine, rodove ali neće preći 3 miliona grla.
@drugovi.carice Obično se pretvaranje ljudi u depersonalizirane brojeve smatralo potpunom dehumanizacijom i krajnjim nasiljem, ali našim ljudima je koliko ima kojih grla izgleda jedino životno pitanje. Šta je nama naša demokratija dala...
I mene zanima koliko ima popisanih, pardon...samo malo,da prebacim sa engleske tastature.... koliko ima popišanih?
vlada rs obustavila tuzbu za popis sad ti mozes kmecat koliko hoces,mile zvani refko-referendum nema para za isplatu penzija a kamoli za referendum,kmeeeeeeeeeeeeee
hahahaha djikani nemaju pojma kako funkcionise jedna drzava kad objave taj "popis" mogu ga podjeliti nek ovce brisu dupe s njim jer niko drugi to ne uzbija ni 2%. Takodje ce se nakon toga i tog famoznog referenduma uhvatiti xa prazne glavuse jer svojerucno ukidaju tzv pc a po laktasenkovoj zasluzi. E onda cemo se cerat malo.
Vi ste eksperiment, a ne BiH kako cesto kazete.
Jedva cekam,ja samo ovo rezultate popisa priznajem,nadam se da ce biti sto pre.
I ja sam odlucio objaviri rezultate popisa u svojoj ulici..
Nabijem te na cicak
Kad doneses zakon koji je nelegitiman pa furas sire narodne mase da radis "po zakonu".