Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad tog Aluminija vise ne bude i kad smece od Gospe i miliona turista ostane u Medjugorju mozda prezivimo. 😕
Mene ovaj lik podsjeća na jednu moju studenticu 3. godine kad reče da nije znala da za ispit treba čitati “neku literaturu”. 🙄
Zastita okolisa,jel ovo izgovor za spasavanje toga sranja od firme,ma daaaj,gasi to.
@bosnavazda Šta očekivati od Radončićevog kadra da će misliti na državu ili na privatni interes
Ovo je još jedan dokaz da HDz , SDA i SBB i dalje rade na pljačkanju građana Federacije. Sad fol prijeti ekološka katastrofa a nije prijetila u ratu kad je Aluminij , takođe , bio ugašen )))) Upamtite , opet će SDA i HDz opljačkati građane
@The Maniac 1987 Bolje zagaditi okolis nego financijski i dalje propadati,okolis se da za manje pare popraviti i puno jeftinije.Ne mozes ti HDZ financijski popraviti koliko oni mogu ukrasti,ovi su zaradili da im za 30 godina ni marke ne fali.
Bola' ko prči Škutore i njihov rezervat. Ne mogu dalje od zapadnog Mostara, Kupresa i Rame. Majorizirani u Srednjoj Bosni i majorizirani u Posavini. Jadni Kroatanci jedino se u ZAPADNOJ HERCEGOVINI osjecaju ok.
Kad krepa krupna divljač pojave se lešinari, evo i ovdje je to slučaj, sad ce komisije, pa fol nezavisna tijela, pa sredstva za zastitu sredine, pa okoline, pa podzemnih voda, pa flasiranih voda itd. Cuclaj narode, naviko si,.