Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bidenu, Scmidtu i svim istaknutin svjetskim liderima poslati srebreni cvijet Srebrenice. Po uzoru na Izrael proganjati srpske genocidne zlocince i dobro utemeljiti kolektivnu svijest da su srbi genocidan teroristicki narod. To je jedini nacin sa zivotinjama koje smatraju zlocince herojima
Po toj logici 99% narofa su genocidni ne mozes cijeli narod optuzit zbog par budala koje su donosile odluke nama blizi od Srba i Hrvata nema a ni njima.
Uzarene masice i zatvoriti vaginalne otvore Biseri...Mic po Mic!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
gospođa Krofnica je ministar VP SDA, a ne Bosne i Hercegovine, sve što radi je apsolutno nelegalno i kriminalno, jer krši sve dogovorene principe funkcionisanja ministarstva VP.
Plači, pi4ko, plači.
Hehehehe šta li baš radi Dodik, Tegeltija Tadićka i ostali dušmani Bosne 🤭? 🤔
Jedini BiH politicar koji radi svoj posao. Ova gospođa zasluzuje postivanje!!! Pitam se samo da li se ostali mlatimudani stide zbog svog nerada, nesposobnosti i idiotizma.
Treba li vam kredit? Ekspresni zajmovi su tu da ih podnesete i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni Kontaktirajte ih na sljedeće načine: Whatsapp: +13057093298 E-pošta: [email protected] WhatsApp: +13057093298 Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite
ovo je najveci domet poturchenih bahlijandera, djeljenje skluptura i grebanje za sadaku. uzece sve. ako nema nista drugo moze i tona hurmi, za uvar je.
mali mujo je tragikomedija od naroda.Jes da vi niste ni narod ali ste i daljje tragikomedija.
Sta namecete te cvijetove jos prisilno,to je problem i tragedija BiH,ko vizitke nasilno prisiljavate strance da uzmu cvijetove i uvaze srebrenicu,pa na kraju oni su to i dozvolili
Srebrenica je postala jedan veliki spektakl gdje političari dolaze da kupe sebi počast i politicke pone. ne svi ali ima i previše.
lažljiva bisera
jel oprala zube ili joj izgledaju kao od one jasmile zbanic!
Ovjeren
Koliku sisu ima mogla je na nju staviti suncokret.
Bravo čelična lady udaras ih u celo četniciii hržu vatru
Joj al ce im ga Šmit zabiberit
Zagrijava se Švabo...
Babo je obećao zlatne kašike a dibili smo srebrene
Milorade, i ovaj ti srbožder?