Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajmo jos jedan rat....da kristina ima sta da radi :)
Ispaštaće i srpska djeca uskoro..............................
Klix od svake gluposti napise "clanak" .. Jel nas neko soomene pa makar i u tweetu eto ga na klix. Da neko napise bio sam u srbiji, to je ona drzava pored bosne zavrsio bi u clancima :)
samo jedan :* za laku noc.
oo vratila se :) kako prodje ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
po meni su zhivotinje ugrozhene chim ih smjeste u zoloshki vrt. "Ubijali su nevine zhivotinje" !??? zhivotinje inache dijelimo na nevine i krive... pa, nevine su i strpane u ZOO... Nakon ovih poplava ochekujemo glodare, planiramo da ih unishtavamo, i oni su zhivotinje, da li imash neshto protiv toga? Kristina, sjedi kuchi, gledaj turske serije, kao svaka normalna zhena.
Potpisujem
...a92...sve je to pitanje percepcije, i ukorjenjenih navika...ti bi i dalje, u indiji, kravu posmatrao kao izvor mlijeka i mesa...a indijcima vozovi padaju u gang zbog krave na mostu...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jesu ..posebno golubovi...koje...ja ...nisam jeo ..mislim same..onaj nikako ...
Kristina je mogla postat dobro poznata na ovu temu, da je bila u Mostaru '93 da je fotografisala sledechu situaciju; ustashki snajper je propucao kobilu, i ona se josh onako trza, daje znake zhivota, i prilazi joj zhdrijebe, i krene da sisa mlijeko. Naravno, nedugo zatime je kobila uginula, da bi kasnije zavrshila u chorbi i nahranila mnoge taj dan. Moja Kristina, mozhda ti se posrechi, pa uradish kakvu dobru fotku u Ukrajini, a nas se otkani.
.....DE NEKA NEKO OVOJ ŽENI KAŽE DA JE RAT ZAVRŠIO 1995 GODINE...MISLIM NEMA SMISLA TO TAJITI I GLEDATI KAKO SE ONA PROVALJUJE....
...jedan rat, jedna karijera...
Neke stvari ne treba zaboravljati!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobra j\e\b\a\c\i\ca garant
Pošto je nije niko želio, došla ovdje u ratu, čula da ima silovanja. Nije je ni tu niko želio. Išla po linijama vojska napuštala linije da se ne sretnu. Išla kod političara, ali oni handre cijeli narod, što bi se osvrtali na nju. Sad se nada da će je neko hajvanče u neznanju oštemati.
Maštovito,inovativno,praktičan primjer nedojebanog kretena!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
evo prigodnog članka da nas iz dana sloge i pomaganja vrate u dane nesloge i mržnje; kakve veze ovo ima i sa čim