Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Dodik reci neko privatno lice zatrazilo da se obraca u Parlamentu iz kojeg izlazimo, dzaba kreci Schmidt.
Ebe se Miletu baji!! Tresu mu se jaja u gacama...
Nato m1 abrams
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kojem parlamentu? Onom koji zadnju godinu skoro da ne zasjeda, a sad ga bojkotuje novi Karadzic i ekipa. Ovaj je prespavao vise nego Inzko. Ruska mechka trubi danima da ga ne priznaje, a on bi nesto preko parlamenta. Ma hajde. Zavrsi to za HDZ zbiog cega si dosao i go home
Eto doce svi na govor osim srba i mozda pokoji hrvat,koji lik
Netvrdim,ali mislim da je pozitivno funkcionisanje drzave BiH krenulo nizbrdo dolaskom Angele Merkel za kancelara u septembru 2005 i dovodzenjem Silinga umjesto Esdauna u januaru 2006.Tada je djelovanje OHR-a zamrznuto i BiH prepustana domacim politicarima na kosenzusni dogovor(po Dejtonu).I sad se u Ljubljani usprotivila roku za prijem Zapadnog balkana a instalirala u OHR svog covjeka.Sad kad ode mislim da ce BiH jrenut nabolje.
Ma ovo se mora rješiti kad tad, Srbima se mora izaci na kraj ili mi ili oni
Visoki predstavnik koji to nije
Ovi slijepci iz EU nisu imali pojma sta se ovdje dešava. Ovog su svabe poslale da nasteli izborni zakon Bosanskim Hrvatima. Tip kao da je sletio na mjesec. Ovo je džungla treba mač da se raskrci a ne salvetice na večeri. Dajte Eskobara da ovo riješi sa par samara i fajront.
Eto, Mile vec ima nesanicu i probleme s varenjem jer si ti najavio iznosenje svog stava 🙃
Z A B R I N U T ! Za skromnih 28.000 e mesečno !
igrokaz, koji traje desetljecima se nastavlja, naivni je misliti da ce rijesenje biti postignuto u ovom stoljecu
Tako se radi u demokratskim zemljama
udri ih Smidhte 👍
Građani BiH koji volite svoju domovinu budite budni, danas je Dragan Lukač pozdravio policiju pozdravom Pomoz Bog junaci, znamo čiji je to pozdrav a usput se Draganu Lukaču nayebem matere chetnichke
Nisu li i oni građani te iste domovine koju spominješ? Siguran sam i da vole tu istu domovinu (ili barem malo više jedan njen dio). Kako ćemo dalje ako pola države, ili 70% njenog dijela percipira se neprijateljskim? Različitost pogleda na uređenje BiH nije razlog za rat već za otvoren dijalog.
@xzibitstolac ​Jbg. nisi trebao replicirati s ovako potkapacitiranim komentarom. Što predlažeš, narednih trideset godina da se vrtimo oko iste priče i stojimo u mjestu kao proteklih trideset? Koja ti je opcija adekvatna, protjerati sve Srbe i Hrvate iz BiH da bi ostala samo jedna ideja uređenja BiH? Nagovoriti ih kako bi promijenili mišljenje? Obespraviti ih i zavesti diktaturu, robovlasništvo..? Tri entiteta ili unitarna? Građanska ili konstitutivna? ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šmit voli disko disko a Mile kolo šumadijsko ,da budemo blisko blisko , Amerika svira Diskoooooo
Amerikanci i EU moraju zabraniti rad SDA, HDZ, SBB, SNSD i SDS jer su najveći krivci što je zemlja pred ratom. Zabraniti tim strankama i njihovom rukovodstvu bavljenje politikom narednih 10 godina i vidjeli bi kako bi stvari krenule naprijed. To je sad za sad jedino riješenje. Krivi ste za ratni sukob, krivi za loš Dejtonski sporazum, krivi što 30 godina niste poveli zemlju u napredak i mir nego je ste doveli i sad pred rat. Ćao i završena priča. Dovoljno ste se nakrali može vam biti.
Najbolje bi bilo da zapad napravi referendum na nivou BiH! Da se narod izjasni da li su za to ,da se smjene sve političke stranke koje su trenutno na vlasti!i da se nove ogorme bez ovih političara! Naravno da oni posmatrace i brojace dovedu!
Sad ce Schmit natrljati Dodiku Uši.