Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stisni pa nametni krstašu pogani.
Beskičmenjaci, izdajnici.
Smit mora oduzeti mandat Suljkanovicu, Silji i Puzicu. Osmica ih mozda odradio. Popisamo se na Sda bandu. BH TELECOM SE MORA PRIVATIZOVATI. SDA BANDA SE BOGATILA NA NJEMU. HARAM VAM BILO. STO PRIJE ODUZETI GA OD SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nipovci prizivaju tjeranje SDA, a zagovaraju jacanje HDZ i SNSD. Kakvi licemjeri. Ako su vec nacionalne stranke belaj, makni ih sve.
A u rukovostvu doma naroda niko ko je izabran glasovima bošnjaka. Je li to samo meni neobično.
Deblokada formiranja Vlade Federacije mora biti trajna a ne jednokratno rjesenje. To se odnosi i za dom FBIH. Definisati sta je vitalni nacionalni interes. Ne moze dom naroda da bude blokator uvodjenja oprezivanja kladiomica.
Jadni Šmit, nalazi se odavno pod velikim pritiskom Marfija i Satlera da još jednim "blic kriegom" prokrči put Trojkašima da napokon dobiju "zasluženu" vlast te da najzad skine muslimansku SDA. Uradio bi to on rado i sam od sebe ali ga zeza to što će "izgorjeti" u vlastitoj zemlji i što će u većini BiH (osim u HB) izgubiti i zadnji atom kredibiliteta.
gooUser... 3003 Složio bi se ali da se izbace i dugogodišnji rušitelji BiH hdz snsd i naravno sda
Baketu dotuzilo štemplanje.
Treba sda za sva vremena izbaciti iz vlasti, da ova država konačno krene naprijed..
Naprijed sa SNSD-om i HDZ-om. Ili si dobro glup ili zlonamjeran.
Gledaj ljige europske
plaho mi ovog turistu gotivimo
Smit mora oduzeti mandat Suljkanovicu, Silji i Puzicu. Osmica ih mozda odradio. Popisamo se na Sda bandu. BH TELECOM SE MORA PRIVATIZOVATI. SDA BANDA SE BOGATILA NA NJEMU. HARAM VAM BILO. STO PRIJE ODUZETI GA OD SDA.
Prvo Šmite smijeni Bradaru,Šmite!
Zeznuo si situaciju sad ispravi stvari nakaradne !
Znaci ipak ide nametanje.
Nazalost hdz igrac
samo se igrajte sa strpljenjem sinova Bosanskih 👊⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️👊
ima vas legitminih da stanete u jedan autobus i to bez da se gurate😄