Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je ova dzamija, negdje u brdu gore ili? Treba jednu dole u centru Neuma
Na plaži!
Koji će *urac u centru Neuma? Ali hajde rezonujte realno, bez impulsivnih animalističkih reakcija na sve što vam nije po volji, koja je svrha džamije u sred primorskog turističkog grada?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bio sam u maju u Marea hotelu u Neumu. Divan hotel sa 0 tv kanala sa područja BiH. Je li to za vas normalno?
Naravno da jeste
Kakav je ovo supljator i demagog, on fol obilazi Bosnjake tamo gdje HDZ vlada. Kakva ironija, kakav debil...
Kakav je ovo supljator i demagog, on fol obilazi Bosnjake tamo gdje HDZ vlada. Kakva ironija, kakav debil...
Ne znam kome smetaju dzamije, crkve i katedrale?! Tu se ljudi mole Jednom Jedinom Svemogucem Bogu, Bogu kojem su se molili svi poslanici, od Adama a.s.,Huda, Ibrahima, Luta, Mozesa, Isusa, Muhameda a.s. spustali svoje CELO na ZEMLJU, svi bili Muslimani, naravno ako znamo sta znaci rijec Musliman!
Tako nam Biblija kazuje kada Isus a.s. hodase Getsemanskim vrtom u podnozju Maslinske gore, u Матеј, глава 26:36 Тада дође Исус с њима у село које се зове Гетсиманија, и рече ученицима: Седите ту док ја идем тамо да се помолим Богу.
Матеј, глава 26:39. И отишавши мало паде на лице своје молећи се и говорећи: Оче мој! Ако је могуће да ме мимоиђе чаша ова; али опет не како ја хоћу него како Ти. Ovde vidimo pokoravanje VOLJE, VOLJI Bozijoj, a onaj koji to radi jeste MUSLIMAN!
što su zapečetili? zapečetio ih bog dabogda.
Onaj ko mrzi vjerske objekte, taj ne voli ni sebe samog, a kamo li ljude koji vjeruju, ja sam odrastao 100 metara od crkve i dzamije, i zivim jos uvijek tu, sa divnim komsijama, pozdravim popa svaki put kad ga sretnem sa velikim respektom, isto kao i hodzu koji me naucio da vjerujem i da ne mrzim
Njemački turista u turističkoj posjeti Neumu
@gooUser1674624231 Zato sto smo mi tolerantni i prihvatamo drugo i drugacije nismo fasisti ko vi
Koji munafikluk! Pa mi i jesmo problem za Mr. Schmidta zbog džamija. Kad god Schmidth, Satler ili Marfi obiđu džamiju, medresu ili reisa - gledajte iz kojeg će nas žbuna zmija ponovo ujesti.
treba jedna dzemija na periferiji Neuma. Ne treba biti ni ezan ni munara, da ne bi neko smatrao to kao provokaciju. Bilo bi to dobro za turističku ponudu Neuma.
I skinuti sva zvona da ne klepeču dok gosti odmaraju.
Sramota je da nema dzamija u Neumu. Sodjes posteno ostavis pare a nemas dje u dzamiju zahvalit Alahu za zdravlje i sto s familijom odmaras u miru.
Ouu Krstijan posjetio džamiju, sad to valja nečim velikim kompenzirati. Ide južna interkonekcija pod komandom HDZ-a.
a kakav Neum? Ima se vozit auto pola sata do dzamije u pravcuu Stoca. Hocemo dzamiju u Neumu.
Da. Ali ni u tim Rabranima nikad nije bila prava dzamija. Dzamije su bile u Visicima i Stocu, gore prema Neumu nikad. Da ima vjernika nemam nista protiv, ali u tim selima izmedju stoca i neuma vise nema zive duse. Dizanje tenzija bezveze
Pa novinarski exspertu zasto izbrisa moj komentar kad nisam nikoga vrijeđao.Ne brišete psovke,ponižavanja od svih redom. Kakve vi imate kriterije za brisanje i komentare je baš smiješno.Netreba nista drugo ni ocekivati od priucenih novinarcica.
Nikad nije postojala dzamija u Neumu niti u opcini,ni takodjer muslimani kao zitelji,to se lako da provjeriti,sta je ovo neznam
Nije ni Neum bio općina. Poslije rata ga proglasili općinom upravo da bi bila jednonacionalna
Schmidtedin
A sta se jadni slikavate s njim. Pa on je dosao da izvidi i da nadje nacin kako da vas izigra, kako da sa UZP-ovcima napravi plan da se munara nikad ne napravi, i dzamija da se zatvori. On je covjek koji danas ode u Srebrenicu a sutra donese zakon koji ide na ruku UZP-ovcima.