Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte zaboraviti ,Ovaj covjek je poslat ispred Katolicke Crkve, koja zeli da preko ovog politike istjera stavar koja se odavno provlaci u Crkvenim krugovima a preko radikalnih i radikalne desnice da se isposluje sto jaca pozicija Katolika u BIH sa ciljem da se Razvlaste Bosnjaci i Bosnaci te da se osigura pozicija koja ce Katolike u Bosni staviti u poseban polozaj neovisno o Bosnjavcima Muslimanima... koji se time stavljaju pod kontrolu .
Nema vam ovdje mladih ljudi gospon Šmite. Svi su otisli u Njemacku. Ostali smo samo mi, duhovno stari i Zahiragici. Sa Zahiragicima nemate bas o cemu pricat, jer nisu bas ono... znate.
Haj bgt ne serite do sad bi je uveli u Dzennet a ne u EU
Ako si zabrinut kao Incko nemoj dolazit.
Trebaće ti puno energije, al ti ćeš biti dobro plaćen tako da se narod ne treba brinuti sledećih 25 godina, što znači prosijakluk.
E stvarno plix supcine .. sto ne objavite Kurakov dematij. ebo vas lagumdzija i dodik u guzcu.
ja mislim da će čovjek biti zabrinut kao i Incko.. nikakve promjene ne očekujem
Povratak na nezavisnu Republiku Bosnu i Hercegovinu rjesava sve probleme.
ma kakva EU i BH, ui to samo budalice vjeruju
Glasaseli Rusi za njega?Ako jesu zbog cega li su,posto su bili protiv imenovanja novog visokog predstavnika?
Scmidt nacista, samo ime kaze.
Ja u ovoj izjavi Smita nevidim dobru najavu za BiH.Pohvalio Incka na dobro obavljenom poslu.Kojem poslu?.Pozvo ga da do 1.8.tako nastavi kako je dosad radio.Jos i Zeljana podpresjenica nkog odbora za BiH.On je predstavnikEU,znaci i Hrvatske,Slovenije i ostalih autora nonpejpera.
Christian Schmidt, veliki prijatelj Hrvata, vrijeme je da riješimo probleme u Bosni.
uff Srbijanci najebali kada Švabe dođu XD
Christian hrvatino nasa dobro nam dosao....
Klixe, dajte objavite izjavu dr Kurjaka: Kurjak se sjetio: Bio sam mentor Sebiji Izetbegović u Sarajevu, o tome me niko nije pitao?! FGR- ovce ce se prikopcati na Fikretove respiratore.