Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS Aufwiedersehen...!!!
Dodik : nema nista od schmidtovog dolaska kmeeee oni ne mogu tako lako nametnuti kmeeeeee ne priznajemo inzkovu odluku kmeeeee itd itd
SUMARI NA APARATIMA KMECECCECCECECE 🤣😉😂🤣😂😁😂
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Tzv. Republika Srpska je nastala na genocidu To je genocidna tvorevina. To je čettnitet.
Bosna do Berlina
Kako vam ne dosadi pricati 30 god da ce nesto nestati, da imate zrno pameti prvo nebiste glasali za sda, a drugo znali bi ste dase teritorij osvaja samo VOJNO , nikako drugacije. Jexxx li vas Bakir ogranicene, ogadili ste se meni bosnjaku.
i bas na lijevu stranu doso, e jbga opet isto
A jeko on?
Dosao da Angeli posalje jos radnika R Sumsku kompletnu
Samo čvrsta ruka i debela čizma gospodine Schmidt.Ovi narodi nisu ni naučili drugačije.
Јел скакао с моста, знали се шта?
srbi su karcinom balkana. svima u EU je to jasno. svi srbi trebaju da su u jednoj drzavi npr Rusija je idealna za njihke
Iako je rekao da je za njega ovaj VP "nevažeći" , ba-ja će sugurno biti prisutan u utorak u Predsjedništvu BiH , a ne bi me iznenadilo da šta pokuša i "o d p e v a t i..."..Toliko o danas usvojenom papiru u rs-u...
MLRD DDK USTAVNI SUD BOSNE I HERCEGOVNE BBRR BBRR LBRM LBRM PROTIV SAM NJEGA TOTALNO BLRM BLRM NEMA ON STA MENI DA NAMECE BLRM BLRM NESVIDJA SE MENI NIKAKO.Eto Dodiku vidjecemo od sada kako ces se izrazavati ili ces biti Pristojan ili ces dalje Glumiti Mangupa u Bosni i Hercegovini.
Čitam komentare i vidim da jedni likuju drugi prijete treci mudro sute .Znaci na istoj smo poziciji kao i 92 god .Covjek je fino objasnio da je njegov zadatak da pokusa napravit funkcionalnu drzavu sto s ovakvom garniturom vlasti nije moguce .Svako ko mu stane na put ja mislim da ce biti sklonjen iz bilo kojeg naroda.
Зашто мислиш да је власт проблем а не народи.
Pripremite zastave i upaljace,kocert počinje!
BTW NISAM BANOVAN HAHAHAH
SRBIO BUDI SE
yyyy
U izlaganju potom, Ratko Mladić, usrani iz Haaga, je izjavio: - Prema tome mi ne možemo očistiti niti možemo imati rešeto da prosijemo samo da ostanu Srbi ili propadnu Srbi a ostali da odu. Pa to je, to neće, ja ne znam kako će gospodin Krajišnik i gospodin Karadžić objasniti svijetu. To je lјudi genocid. Prema tome, treba se hitno podici optuznica po novom, doduse jos nevazecem zakonu, protiv usranog Haaglije Sratka M. jer tvrdi kako je to sto ce napraviti genocid.
Prvo u stolni grad pa dalje!