Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opa narod niko ništa ne pita???? Je li se ovo zove demokratija???? Oni troše mi ćemo vraćati.
Dignuti se svi i prvo tražiti da se minimalna plata izjednači sa potrošačkom korpom, a potrošačku korpu definisati kao u Austriji, Njemačkoj, Italiji...
Obavezno je samo da Čovićeve kladionice plaćaju PDV, pa eto opet ne plaćaju ! DA LI ZNATE DA SE NA AKCIZE PLAĆA još i PDV 2,6 feninga po litru, kojeg silnici na vlasti i korisnici bijesnih BMWova željno očekuju ko suha zemlja kišu, a sakrivaju od naroda ko zmija noge ! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
obavezno? obavezno? koji će nam onda klinac parlament... ukinute ga i proglasite protektorat
Ako vam trebaju putevi kroz BiH uzmite koncesiju i izgradite. Jel treba BiH sirotinja da gradi puteve pa ih zaobilazi zbog velike putarine koja je za vas gospodu iz EU bagatela. Osim toga i dosadasnje akcize su otisle na ogroman drzavno bletitenski aparat gdje se uzima sakom i kapom.
obavezno vam se naebemo familije
Sve neki supci dolaze i govore sta nama treba,kao mi neznamo jadna majko samii,jarane beri ti gljive oko svoje njive,a nas ostavi na miru . .
Nije Tito bio lud sto strancima nije dao da prismrde , ocit dokaz ... Uvedi ti wigemark u svojoj zemlji akcize pa da vidim kako ces proci skinuo bi ti narod glavu .. Krvopije bjelosvjetske
ima potrebnijih stvari za usvojiti, a u eu necemo uci ni za 20 god, pa akcize mogu i cekati
Sta ovaj Danielson sere!!! Cuj usvajanje akciza je obavezno. Jest obavezno da bi MMF uvalio kredit. Ako gradjani ne zele akcize, onda nije obavezno i ne zelimo taj lihvarski ktredit.
znaju da nemaju puno vremena. ovom dinamikom zaduživanja i iseljavanja malobrojni preostali će od poreza plaćati fondove, pio i zdravstva, za bilo kakve investicije neće biti prostora. prije nego što sve ovo opusti, treba nekako izgraditi (njima bitnu) infrastrukturu, tj 5c.
Hahahahha ovi inostranci hoće da Srbadija i čovićeve 'rvatine izglasaju akcize za Bošnjake, jel mi znamo da ni ovi prvi a ni drugi neće da plate ni porez a kamoli akcize... E pazite da će te ga navući nama. Utjeramo vam mi Bošnje kajlu do jaja, prvo tebi Danielse a onda i Wigglemywilly-u...
@gradjaninsasela Čuj provjeren podatak? Pa neki dan ti izađe rubrika da Kanton Sarajevo uplati skoro dva puta više novca od poreza nego čitav PC-WC entitet. Zar ti to nije dovoljno? Plus, de mi reci kad su 'Rvatine ikad išta platile? Jel se može u Međugorju ukazati recimo jedna fiskalna kasa? Ajde pedala znamo se perfektno škutore ili opančaru...
Iako odgojena u muslimanskoj familiji u Tutinu, nisam iskreno vjerovala u Allaha dž.š. dok nisam lično upoznala sina rahmetli predsjednika Alije našeg dragog Bakira Izetbegovića. Toplinu njegova osmjeha i prisutnosti insan mora da osjeti. On svoju snagu crpi iz dina i imana, svoju snagu crpi od pokorstva Allahu gospodaru svjetova. Svaki Bošnjak koji drži do sebe i do svoje vjere bit će uz predsjednika Bakira od milja nazvanog El Bake. Svaki Hordaš je uz familiju Izetbegović!
preimenuj se u pakistanija :))
huh, skoro pomislih da si ozibljan/na ;)
Koja je ovo sprdacina,daju pare a znaju da ne mozemo vratiti sa i bez akciza a gledaju administraciju u broju koja je veca nego u Americi.
Nije mi jasno, ako se ovaj zakon MORA usvojiti, kao što piše u tekstu, šta ga mi onda uopće imamo usvajati? Ko nas uopće šta pita, I ovako i onako će nam ga nametnuti kad vide da ga mi ne želimo a njima stalo da nam "uvale" kredite!
Obavezno je samo da Čovićeve kladionice plaćaju PDV, pa oept ne plaćaju ! DA LI ZNATE DA SE NA AKCIZE PLAĆA i PDV , 2,6 feninga po litru, kojeg silnici na vlasti i krosnicije biejsnih BMWova ( željno očekuju ko suha zemlja kišu a sakrivaju od naroda ko zmija noge ! :)
Kad ovi idioti smanje administraciju bar za 10 % i ja bih možda pristao plaćati tu vražiju akcizu, do tada . . . ? ? ?
to se zove "iluzija o mogućnosti izbora".... slobodno viiiiii..... nećemo se mi miješati u vaše suverene odlukeeeee....sad smo došli do moranja.... a bilo je moranja od samog početka. pitam se, šta ćemo sve još "slobodno" morati?!