Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AMERIKA JE GLAVNI KRIVAC ZA OPSTANAK RS , ZASTO NISU PUSTILI ARMIJU BIH DA UDJE U BANJALUKU...DANAS BI BOSNA BILA UJEDINJENA....NIKAD NEZABORAVIT..
https://youtu.be/dwI-60n8Gxc Lijepi strah https://youtu.be/-XWHJnGZnsM.....Genral rsa https://youtu.be/CzKF3FJ8JaM
Odgovor na drljacu 92. https://youtu.be/TXfD1lO9-mk
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
HARISA S. SU AMERI ODFIKARILI PRIJE 12 G. ZATO ŠTO JE STAO NA PUT DODIKU, PRI ČEMU NIJE IZGOVORIO NIJEDNU RUŽNU NITI NEDIPLOMATSKU RIJEČ, A DODIK IM PRKOSI I LAJE 15 G., A ONI DOĐU U NJEGOV PARLAMENT I KAŽU: "SVE SPOROVE TREBA RJEŠAVATI DOGOVOROM". ETO TAKO SU AMERI I EU U DODIKU UTOVILI MONSTRUMA.
Kad ovo pročitam onda stvarno vjerujem da je Dodik ipak američki čovjek. On je vratio Ameriku u Bosnu i Hercegovinu kad su nas več bili zaboravili.
A ŠTO ĆE REĆI? MI AMERI SMO SREDILI DAYTON 95 PA GA IDEMO USRATI DO KRAJA?
Stranci bi nas podržali kad bi se digao narod u Federaciji i narod u RSu da otjeramo motkom političare,imamo priliku života ali narod ne konta podršku stranaca.Ili protesti ili izbori ???
hebes razmisljanja kad niko nista ne radi....
A sta kaze prof Kurtcehajic?
Đesi Čola, buraz. Hajmo zapjevat malo, 'ebo politku.
Samo neka dolaze amerikanci. Dobro došli naši spasioci, svaka vam čast. Pokažite ko je glavni ovdje, nikako bijedni rusi.
Prodajem traktor 🚜
Večeras na Klixu dominiraju vijesti i teme iz prošlosti. Nije mi to zanimljivo. Vidimo se sutra.
.......Bosanaca, Srba i Hrvata.......🤔 Onaj harmonikaš Bosanac a Srbin
Do pola pročitao i odustao.Ništa nisam skontao šta je autor teksta htio da kaže.
Kasno je za sve pa i za te vase navodne sankcije. Predsednika Mileta vise ni Bog otac ne moze da zaustavi, povratak izvornom Dejtonu je proces koji je u poodmakloj fazi i vise se ne moze vratiti nazad. Ostaje nam samo da se divimo i uzivamo u diplomatskim vestinama i carolijama predsednika Mileta. Sve ostalo je trli baba lan da joj prodje dan, Mile je kao materija..neunistiv. i nezaustavljiv.
Ovo meni kao onaj hvalospjev izvješća CIA analitičara koji na raspolaganju imaju sva najbolja Super računala kako Afganistan ima blizu 400.000 vojnika , helikoptere, specijalce, a skoro pa praćkama naoružanih talibana ni 35.000 I šta bude, raspade se država koju su stranci osnovali i kao držali...
Nismo cuvali bratstvo i jedinstvo.....sljedeci put cemo pametnije 😎 .....FAST REWIND: ....Danas nam je u posjetu SFRJ dosao izaslanik iz Amerike.Razgovarano je o izgradnji plinovoda, tok 1.2.3.4. i 5 za koje Amerikanci zele partnere.Zatrazena je i pomoc pri komunikaciji sa Rusijom, Kinom, Afrikom, te nekim zemljama Bliskog Istoka, s obzirom na nasu moc i prijateljstvo sa pomenutim.PojeO je sarme 2x i ispratili smo ga..😎😎