Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
0
Cheese House nudi raznovrstan izbor najboljih bh. sireva
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Srbin samo ti potkrati panaloni i za ohanjak. Zasto postoje tuljumbe.
Ljudi moji pa mene bi svaka majka htjela za svog zeta a vi tako ;-) Sem toga svaka zena voli ponekad da dobije samarcinu ili dvije. Njima je to duhovna hrana. ;-)
Koliko ja znam i muzjak je izbacen iz raja. Onda su se taslacili i izrodili djecu,pa su se ta djeca medjusobno talsacila i naravno mamu su taslali a tatica kcerke. Od toga je navodno cijeli svijet nastao LOL
@srbin ...nego, šta ima u tvojoj pećini...kameno doba i adsl ?...blago neobično...šta rabiš kao toljagu ? PS...probaj ne skliznut' u vulgarnost...
Zena je napravita za batinanja i svaki drugi oblik postupanja sa njom bi se protivio njenoj prirodi postojanja. ;-) Sem toga da je sta valjala nebi je i dragi Bog izbacio iz Raja i podario joj muke za vjeke vjekova ;-)
Citat mog skolskog druga kojeg vrlo cijenim i dan danas!! "Kad zenu stitis kao sestru, volis kao zenu i postujes kao MAJKU..... Tek tada mozes sam sebi reci da si pravi muskarac"
Jes vala tako sve sto velis ;-) Jos samo da mi se sa Melihom bi naci na livadi ;-)
@Srbin ti si lav na tastaturi a u srvarnosti mali livadski mis.
...Meliha....krk :)
...sirevi....mljac :)