Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo rjesenje, ko god se zali, dati mu kera, nek ga on izdrzava..
Jesi pametan..pu,pu,ako te NASA jos nije ukrala...evo ti rijesenje ZAKON ..ne pametuj matere ti
@istina_samo istina nemoj ni ti meni pametovati dok ja pametujem
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zna li mi iko objasniti gramatički osnov za rečenice tipa: "Konaković da nađe rješenje"? U zadnje vrijeme je ovaj jezički idiotizam prisutan na velikom broju domaćih portala.
Tek svršeni srednjoškolac, Omer Čevra, nije se vratio u domovinu dobrovoljno nego je deportovan je iz Amerike zbog poćinjenog krivičnog djela.. O razlozima njegovog nenadnog povratka u domovinu se nagađa, ali jedno je sigurno: on u Americi ima policijski dosje, i bio je uhapšen prije dvanaest godina, nakon čega mu je uskraćen boravak.
cevra ti bi mogo ostat bRez posla.. mLogo pricas
U ovaj azil i cevru osudjuvanog silivatelja i kriminalca treba smhestiti zajedno sa fahrom .
Evo resenje... Kinezi odkupljuju psi u Kini po 20€... Mogli bih izvoziti cuke... Dobar biznis jer dok oni dovucu nama pune kontejner sa robom mi njma psi uzvrat... A posle zavrsi "najverovatnije" negdje u restoran... 👍
PREDIZBORNA OPET
...narod sa balkana prvo treba da se civilizira pa onda im dat cuku sve dotlen nesmjetinga imati
glupom narodu su psi izgleda najveci, mozda i jedini problem. Onda i nije cudo da stoka 20 godina glasa kako glasa. A posto je stoka, i opet ce. I fakat ne zasluzuje da joj bude bolje
Konaković je obični brabonjak.
Milion gorucih pitanja u drzavi treba rjesavati a ne ovo, treba kao i u Americi ako nece niko da ga usvoji uspavati, ili ovi sto se bore za njihova prava neka ih oni usvoje i drze kod kuce.
Konaković da nađe rješenje? Citiram neimenovani izvor sa www: "Stjecanje diplome fakulteta za sport i tjelesni odgoj bilo je obilježeno aferom o kupovini diplome, odnosno o prekratkom trajanju studija." Fax za Tjelesni odgoj i treba štela??? A SDA-ova glavna predizborna parola glasi: "NADGLASAJMO NEPRAVDU I LAŽ". Ispod tog glavnog slogana stoji: "Tradicija i budućnost". O.p. Tradicija: falsifikati, štele i laž, budućnost: laž, falsifikati i štele + koalicija sa SBB, dakle dodaj i licimjerje..
Koliko Kanton placa mjesecno za jednog cuku u azilu? Zna li iko?
treba pobiti ta gowwna. to je izvor zaraze, pola ih ima bjesnilo. rovare po smeću cijelu noć i grizu prolaznike.
Senijade , monstrume , gade bezosjećajni , fuj...
"Podsjećamo, u javnost su procurile fotografije azila za u Žunovnici pokraj Hadžića koje svjedoče o katastrofalnim uslovima života pasa koji su sklonjeni sa ulice." U katastrofalnim uslovima žive i penzioneri, pa ne vidim da se neko sekira zbog toga. Nekima je stalo do cuka, a nikome do ljudi.
Čevra znaš li ti šta djeca judu u vrtićima, koliko bolesni, sa malim iloi nikakvim primanjima moraju platit za lijekove, jer su mnogi lijekovi skinuti s liste, doduše možda ova populacija nisu tako divna bića, da bi se konakovivć i ti za njih zabrinuli. možda bi dobro bilo da ta "divna bića" za koju sew vi brinete budu stavljena na opći birački spisak, do čega je izgledda svima vama jedino stalo
Ljudi moji, cime se vi smarate kao da ste sve probleme u drzavi rijesili. Na zapadu, koji vam propagira te 'ćukoljubne' ideje, te iste pse bi ODMAH sve unistili jer izgledaju bolesni vec na prvi pogled. Samo zdrave i dobrocudne pse drze vrlo kratko vrijeme za eventualno usvajanje. Samo u bosni izgleda psi imaju pravo na neograniceno razmnozavanje i dozivotnu penziju odmah po rodjenju. To je ludost. Preuzmite zakon o psima iz bilo koje druge zemlje i pocnite da rjesavate prave probleme.
Turčine , ko si ti da određuješ koliko će ko živjeti , pa makar to bio i pas , nedužno biće. Srami se.
@Frida Ne odlucujem ja nego prilike. Pse je covjek nacinio od vukova i svojom rukom ih stvorio i o covjeku psi zavise jer oni nisu divlje zivotinje koje Bog nacini i nauci ih da se o sebi same brinu. Tako da covije mora da kontrolise ono sto on sam stvori i da se o tome stara - to ukljucuje i unistavanje kada je to prijeko neophodno.