Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno multipla skleroza. Stari ljudi oboljeli od multiple tako odlutaju na par dana i nemoćni su da se odazivaju na pozive. Nešto ih "ponese" da hodaju stazama svog djetinjstva i mladosti, gdje su se nekad šetali i to tako noge same krenu. Žalost je biti star i bolestan.
Nemam hempatiju prema škutoriji
ni ja prema bukvi ;)
Svaka cast Gorskoj sluzbi!
Taj dan može komotno zvati drugi put kad je rođen.Članovima Gorske službe bravo profesionalci .Bravo. Uredniće opet kršiš kodex ponašanja sa tim punim imenom i prezimenom kao da njegova familija nezna ko je on.Prestani ubacivat lične podatke građana koji nisu povezani sa bilo kojim kriminalom.I dalje stoji politika vaše kuće da se kriminalcima lični podaci stavljaju pod (NN)jer su oni nedodirljivi.
@BosanskiiSiin Neće.Ali da su mene pronašli ja bih taj dan kad su me spasili zapamtio kao novi rođendan. Mada ni sadašnji rođendan pretjerano ne dajem važnosti.potsječa me samo da sam godinu dana stariji.
@BosanskiiSiin Ja bez busole i karte se nebih usudio zači u nepoznate prijedjele. ko zna koja ga je muka nagnala da se kreče po planini.
jeko grbavac?