Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da bi iko imao sanse protivEfebdica mora biti poznat javnosti. Da ga je narod vidio i cuo za njega. Ovako sumnjam da ce na konto cetvorke ovaj uspjet da izbori vise glasova od Efendica. Mada ja mislim da ce Efendic odmah nakon izbora izaci iz SDA. Da mu je ovo taktika bila da nemaju drugog kandidata. Vidjecemo. Bice interesantno.
100% si u pravu...sve neki anonimisi protivkandidati u Kantonu...
@ophodzatm87 Pa nisu bas. U Starom gradu Hadzibajricu je protukandidat Pusina, a znamo ga od ranije, u Centru imas Mandica, bivseg ministra koji je poznat ljudima, u Novom Sarajevu dr. Tanovic koji se eto pojavljivao za vrijeme korone, a bio je kandidat i na proslim opstinskim izborima. To Za Muzura je isto vecina cula za vrijeme prosle vlade kao i za Prevljaka, al' gdje ovog brata u NG iskopase... Zato mi je sumnjivo to.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
imas moj glas
Samo guraj Ado, jos jace! Abd pobjeda je tvoja. Amin!
Ovo je godina broja 4 i cetvorka ce biti pobjednicka.
Podrška
Profesor sporta i tjelesnog odgoja...od tolike općine i toliko stranaka nemaju boljeg kandidata?
Koga god na ulici pitate o stanju u državi svako će vam reći da ovako ne može,da nije zadovoljan i da trebaju promjene.Onda se evo na sceni pojave potpuno novi likovi kao što je Adnan Delić a po komentarima vidim da je ovom narodu praaavo dobro.Ne želi niko istinske promjene i uspjeli su ubijediti narod da ne može pošteno već samo pljačkom,mitom i korupcijom.Vjerujeđ da ovaj momak zaista može drugačije.Suprotno može da baljezga samo neko ko ga ne poznaje.
Semir Efendić je jedan od rijetkih u ovoj državi koji vrijede, ne dirajte one koji svoj posao obavljaju kako treba. Ako hoćete promjene, onda ne dirajte u one koji svoj posao najbolje obavljaju. Dovoljno je pogledati rezultate Efendićevog prethodnika i njegove i sve će ti se samo reći.
Interesantno je kako bi rado na čelo opštine oni koji su u nju juče doselili...za nisu imali nijednog Sarajliju za ponuditi?
Šta bi mi bez DiFovaca
E cuj Treba smjeniti Efendica a ostaviti Hadzibajrica , a briga za gradjane ofo ono. :))))) Svi ste vi sami sebi dovoljni !! A ti se Muzafere kupaj !
Kako papci izbrisaše top komentar, eh zato će opet pobijediti Semir Efendić, pa vi namećite svoje mišljenje, bolji od SDA niste, ali gori jeste svakako. Hoćete jedinu opštinu koja dobro funkcioniše da srozate, e pa ne može.
Ko si pa ti?Jedan od genijalac poniklih u nedonoščetu od fakulteta DIFu?
E moj decko Bezveze te vodaju ko cigani mećku Nista od tvoje politike iz aviona se vidi Nakav si bljedunjav
Sretno care, do pobjede ako Bog da
Semir Efendic je daleko najbolji Nacelnik u BiH, jer iza sebe ima veoma uspjesan mandat, gdje je obnovio, izgradio, unaprijedio opcinu Novi grad. Izgradjena Skola na Anexu, dvorana Ramiz Salcin, sportsko-rekreativni centar Safet Zajko,biciklisticka staza, skola na Aneksu, park prijateljstva, dvorana Srce, dvorana u Dobrosevicima, sportska i djecija igralista, javna rasvjeta. vodovod u Sokolju, Izgradio i igraliste na Alipasinu, i to su razlozi za ponovnu pobjedu.
Zahvaljujući Semiru u općini Novi Grad završen je projekt izgradnje vodovodne mreže u dužini pet kilometara prema rezervoaru Sokolje. Uređen je dio distributivne mreže u naselju Zabrđe, završeni vodovodni priključci i kanalizaciona mreža, izgrađena i rekonstruirana stara igrališta, uljepšana naselja, uređeni trgovi, šetališta. Općina je značajno smanjila i broj nezaposlenih kroz razne programe. Realiziran je program prekvalifikacije i dokvalifikacije za deficitarna zanimanja.
Općina Novi Grad zajedno sa načelnikom Efendićem proteklih godina kontinuirano svake godine doniraju i pokrivaju troškove određene infrastrukture. Riješen je jedan od najvećih problema koje je imala IV PU, koliko god to nekom izgledalo simbolično, za ove ljude je to od strateškog značaja. Ljudi koji rade ovdje imali su probleme tako što su svoje automobile morali parkirati na drugoj strani. Sada imamo jednu moderno uređenu PU sa pratećom infrastrukturom, parkingom,
A zašto brišete komentare? Zabo li me neka stvar za koga je klix ali vi nemate pravo brisati onaj koji nije govor mržnje. Ničim nisam nekog ako sam rekao da sam invalid 100 posto. Tek vidim koliko ste mali. MADE IN BiHa.
Sto je to semir efendic uradio dobro za novi grad? Osim sto se prica da je radio dobro , ali niko ne zna sto?