Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice to sve dobro samo polako
Odvojite ministarstvo kulture od ministarstva sporta.Neka se glumci,baletani,pisci i režiseri brinu za kulturu a sport vratite sportistima.Šta zna sportista šta je potrebno balerini i obrnuto.
Samo radite posteno i transparentno... Narod zna da je budzet Kantona u krizi, i nije problem ni da se naprave rezovi, ali neka ide od glave, ne od onog najnizeg u lancu...Ukinite jubilarne, komisije, bijeli hljeb, i druge privilegije politicara, pa onda slobodno srazmjerno samanjite i plate, niko vam nece uzeti za zlo. Svi su svjesni da je kriza, al ljude ubi nepravda, njima rezu, a politicari nece da raspravljaju o jubilarnim uopce.
Aj seljačina drže sjednice da bi održali nove skednice .ička im materna lopovska. Samo se svađaju nebil jedni od drugi nešta bolje ukrali. Primjer, zaposli 4 auto mehaničara. Sad ti mehaničari trebaju održavati mandatorne sastanke da se usaglase da počnu raditi? Idioti glupi jedni treba vas gađati pokvarenim jajima smradovi ološki. Pa da se tako smrdljivo usaglašava ma usaglašavanja nijedan privatnik nebih preživio mjesec a biroi depresija stroga.
ublehaši
Veličanstveno ma kome bi to napamet palo!? Pa samo njima onim koji samo jesti iz tuđe šerpe. Daleko ste paraziti, samo će te povećati broj koji žive na našoj grbači.
Ovdje se sve kroji po mjeri ljudi koji upravljaju a ne po logici stvari
Ma polahko, cemu zurba sa formiranjem Vlade, nit ima smoga nit drugih problema, raja sita, ZG redovno subotom. Plata redovna, pausali, topli, regresi, naknade za prevoz, prekovremeni, nakande za odvojen zivot i rad u Komisijama, ne fali vam nista, a narod neka ceka.
A sada spetakl, moj Dinokio moj, kakve ti likove uhljebi u svoju stranku. Ovo je samo pocetak tvog kraja za dvije godine.
Gledao sam jednom na selu dok sam prolazio kako vepar siluje neku snašu. 9 mjeseci poslije u tom istom selu rodio se Bulevar. . .
Hahah u Konakovicevoj Vladi ekperata mala bara a puno krokodila. Ovo je prvi korak pa idu cjepanje institucija, cjepanje preduzeca da bi se cetvorka plus 3 nezavisna mogli nadomiriti foteljama.
prave nove fotelje
Spojiti ministarstvo rada i socijalne politike sa ministarstvom za boracka pitanja. Potpuno nepotrebno da to budu 2 ministarstva
Da bi mogli zapošljavati sto vise svojih zato to rade !!
Savjet za SDA, samo pustite ove eksperte nek se samoubiju, eksperti za nista
Cetvorka kao biro za zaposljavanje difovaca, ekspertna vlada hahahahah
Malo ministarstava, a puno losih studenata difa