Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavno riješenje presude Sejdić-Finci.Neka izaberu Šćepu(Sejdić) i Zlaju(Finci) svi zadovoljni a rješenje nađeno.
Udruženje Jednakost dalo je do sada konstruktivan prijedlog, za rješenje bosanskog lonca, bolje nego ijedna politička stranka.
Žalosno je vidjeti kako se ljudi uzohole i kako ih vlast preuzme. Da ima imalo ljudskosti u svima njima - bilo bi ih stid da dogovaraju "modalitete" kako da druge učine sebi ravnopravnim. Ali,šta da se radi... "Kakav narod - takva vlast!" Niko nam nije kriv što smo "glupi", pa sve ovo dozvoljavamo! Mislimo i očekujemo da će nešto uraditi u našu korist! Život nas uči da proljeće dolazi tek poslije jeseni i zime, tj. kada sve ono što je bilo - nestane. Sudeći po tome, kod nas je još uvijek jesen - i naši političari još uvijek beru sebi plodove gdje mogu i koliko mogu! Daleko je naše proljeće!
POPI.SKIM SE BOSANSKI na CETVORKU PETORKU SESTORKU SEDMORKU NAJVECIH KRIMINALACA-GANSTERA-MAFIJAS A-DIKTATORA-FASISTA-POLITICARA koji daju odluke u ime 4 000 000 gradjana KOJE SMATRAJU OVCAMA i VUNOM ZA NJIHOVE BANKARSKE KONTOVE ! APARTHEID i DIKTATURA TOTALITARIZMA PLJACKE I KORUPCIJE NEKOLIKO POLITICARA NA VLASTI JE CISTA FASISTICKA i ANTIDEMOKRATSKA VLAST U JEDNOJ DEMOKRATSKOJ DRZAVI ! Ovo nigdje vise NE POSTOJI NA SVIJETU OSIM u RBIH-i ! Vratiti RBIH-i NJEN demokratski , legalni i jedini Ustav a to je USTAV RE.PUBLIKE BIH-e koji je GARANT DEMOKRACIJE ! PA ZAR SE DISKUSIJE i ODLUKE O OVAKVIM VAZNIM STVARIMA I CINJENICAMA NE BI TREBALE ODRZAVATI U PARLAMENTU RBIH-e a ne u kafanama KO PIJANICE I MAFIJASI KOJI KRIJU SVOJ KRIMINAL, KORUPCIJU I NEPRIJATELJSKO DJELOVANJE ! Sto o OVOME NiIKO NE PITA GRADJANE RBIH-e, STA OVO SVE ZNACI, znaci gradjani NEMAJU PRAVO NA GLAS I ODLUKE ?
POPI.SKIM SE BOSANSKI na CETVORKU PETORKU SESTORKU SEDMORKU NAJVECIH KRIMINALACA-GANSTERA-MAFIJASA-DIKTATORA-FASISTA-POLITICARA koji daju odluke u ime 4 000 000 gradjana KOJE SMATRAJU OVCAMA i VUNOM ZA NJIHOVE BANKARSKE KONTOVE ! APARTHEID i DIKTATURA TOTALITARIZMA PLJACKE I KORUPCIJE NEKOLIKO POLITICARA NA VLASTI JE CISTA FASISTICKA i ANTIDEMOKRATSKA VLAST U JEDNOJ DEMOKRATSKOJ DRZAVI ! Ovo nigdje vise NE POSTOJI NA SVIJETU OSIM u RBIH-i ! Vratiti RBIH-i NJEN demokratski , legalni i jedini Ustav a to je USTAV RE.PUBLIKE BIH-e koji je GARANT DEMOKRACIJE !
Sto ste promijenili sliku ??? Zaprijetio mafijas fahro, jer je bio na udaru citalaca.
Ovo su rezervisti one ŠER STOKE!
ZALETIO SE ZLAJA DA ISFURA SDA IZ VLASTI, HAJD NEKA JE, A SAD KAD MU SDA-OVCI PODMECU NOGU(STO JE I NORMALNO, I ONI SU GODINAMA TO ISTO RADILI KADA SU BILI OPOZICIJA), SADA LAFO OVO ONO... MOŽE SE NAPISATI ROMAN O PRETHODNOJ SDA-OVOJ VLASTI, REALNO IMA I DOBROG I LOŠEG, ALI JE BAREM FUNKCIONISALO..........SADA GA MI OBICNI GRAĐANI P.U.S.I.M.O, I TO NE SAMO STO SE SDA BORI ZA VLAST NEGO I ZATO STO JU JE ZLAJA IZBACIO IZ VLASTI A NIJE OSIGURAO ADEKVATNU VEĆINU... FOTELJAS JE I ON VELIKI, NEMA DILEME
Ništa od toga,za sve se pita ipak GLAVNI BOSS - DODIK.I kad se ovi pederčići dogovore moraju ići po potvrdu i aminovanje kod DODIKA
Danas je dan D, podrska cetvorki u donosenju prave odluke kako najbolje sprovesti presudu Sejdic-Finci.
Poslije danas ce se znati the li nastavljamo put ka EU ili ne, ali s obzirom the nema nikoga ko bi blokirao sastanak I dogovor, nema ni razloga the se strepi the ishod nece biti pozitivan.
Majku vam je.... dosta sastancenja, zaposlite mladost ovu koja odlazi odavde.. je... vas sejdic i onaj ćifut, oni imaju posao i još bi da traže prava, a gdje je osnovno ljudsko pravo koje nema ovdje pola miliona ljudi...
uriniram se vise na cetvroke,trojke ,sestorke,itd. jbt svi ovi nazivi me asociraju na neki gangbang
Cetvorka, petorka, sestorka samo mijenjaju brojeve iako mislim da su im ovo minimalne osnovne plate... drzave i govana...
Vjerovatno ti nisi sarajevo već novi pazar jer se ko mali šćepo uvlačiš zlatku u pakšu
NE VOLU ME OVI BOSANCI. STA SAM HIM UCINJEO, TE ME MRZU