Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RE:ok ne valja se radovati tudjoj nesreci... ne valja nikako.
jadna li ti majka koja te rodila tako blentava ... pa kako se mozes sam sa sobom suociti poslje ovog sto napises
saucsce
Redakcija ovog sajta opet dozvoljava komentare retardima
tebi ok i -1 j.... m.... u po itd hajvani jedni da vas vidim u gradu polomio bih vas moje iskreno saucesce roditeljima
Svako ko je covjek, normalan covjek, a ne bestijalno stvorenje bez duse i pameti, suosjeca sa djecom i njihovim roditeljima, sa svakim kog pogodi neko zlo, bolest, nesreca... Sucut roditeljima preminulog djeteta. A vi, klix, sax, kako se vec zovete: Zašto dopuštate ovakve komentare, zašto uopce dopuštate komentare na ovakve vijesti? Komentare ostavljaju i neljudi, zvijeri, a bogami i psihicki bolesnici. Zaboga, odmah brišite komentare.
Anjdjele, počivaj u miru, :\'(
Da niste mozad vas dvojica bivsi vojjici armije Bih koja se boriila za multi etnicku multi nacionalnu Bih i tako dalje i onda se cudite sto srbi nece da zive sa vama Usput otidji malo do psihijatra-pomoces sam sebi
Halo klix pa brisite bolan ove komentare jeste li normalni? nije ovo sprdancija! Sram da vas bude kad dozvoljavate ovako,stavite neka se komentarise preko facebooka da vidimo koji to bolesnik moze ovako nesto napisati! Mustafa Delic
Pa ljudi , sramite se ovakvih komentara...Besposličari, uhvatite se kakva posla pa vam neće na um pasti pisati komentare na ovakav tekst... pogotovo nacionalističke. To je nedužno dijete !