Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto i on sad ne propjeva, pola grada bi u hapsu zavrsilo
E sad je Beg naebao kad ovi propjevaju da sacuvaju svoje dupe
dali izjave koje ce potvrditi na sudu,tuzilastvo da se osigura na sudzenju
Samo hapsi sve. Od načelnika do čistaćice, od direktora do portira
Jel se to sad svjedoke poziva na saslušanje s dugim cjevima i fantomkama?Prije je trebalo samo poslat poziv u plavoj kovarti.Ja što smo napredovali,u pm.Nikad nas EU stići neće.
Krali sa njim ,bili dio mafije i ostat ce na funkciji ccx
Sve su to reketaši koji naplacuju dozvole za otvaranje ljetnih bašti.
hahaha, koja farsa, a ovo nije uticaj na svjedoke, eto nikako.
Mogu njih 4 osnovati Bend pjevača i evo im tekst za prvu pjesmu " dok se kralo bilo nam je ekstra, sa kašikom u medu Hadžibajrić nam je bio bolji nego brat i sestra, kako Sipa dođe guzzicu svoju da spasimo, prvo šta smo rekli draga policijo Hadžibajrić nas je strašio"
Ibro dirka naš !